NEMANJA NIKOLIĆ KATEGORIČAN! Drugačije bih POSTUPIO u večitom derbiju...

Autor:

Sport

22.07.2023

17:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač crno-belih otvoreno o svemu.

NEMANJA NIKOLIĆ KATEGORIČAN! Drugačije bih POSTUPIO u večitom derbiju...

Foto: Starsport

Gostujući na Partizanovom podkastu, povratnik u Humsku Nemanja Nikolić dao je zanimljiv intervju.

Napadač je već u prijateljskom meču protiv Šturma iz Graca postigao prvi gol, posle povratka među crno-bele iz novosadske Vojvodine. 

U razgovoru za sve popularniji podkast, dotakao se i prošlosezonskog večitog derbija i čudne proslave gola Argentinca Aleksa Viga. Činjenica je, međutim, da Nikolić tada nije bio u Partizanu, ali argentinskog defanzivca ga je veoma razbesneo, pre svega kao velikog navijača kluba za koji danas nastupa.

- Neprihvatljivo mi je da neko "puca" po jugu, po cenu kartona, po cenu toga da ćeš zaustaviti meč. Ne želim da vređam ili loše govorim o tom igraču, ponele su ga emocije, verovatno mu je neko rekao da tako treba. Ne kažem da to ne može da se desi nekom našem igraču, ali koliko ja znam, naš igrač to nikada nije uradio - rekao je Nikolić i dodao:

Republika

Foto: FK Partizan

 

- Ali, da sam ja bio akter tog meča, definitivno bih drugačije postupio od tadašnjih fudbalera Partizana. Čak i da sam bio na klupi. Što se mene tiče, za Partizan mogu da igraju samo pravi grobari.

Šestostruki uzastopni šampion Srbije Crvena zvezda je i pred start nove sezone izraziti favorit za odbranu pehara. Po mnogima, gotovo da i nema konkurenciju, međutim, iskusni napadač veruje u svoj tim.

- Ne mogu nikome ništa da obećavam, ali želim da kažem da sam došao da ostvarim cilj koji imam još iz detinjstva, da obradujem navijače kojima je sigurno stalo posle šest, sedam godina da dođemo do trofeja. To je legitimno pravo svakog od nas. Da li će biti za godinu, dve, nadam seda ću taj san dosanjati- istakao je Nikolić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading