HOROR U ARGENTINI! Fudbaler (24) pretukao sudiju, pa izvršio samoubistvo - javnost ostala u ŠOKU zbog njegove oproštajne poruke! (VIDEO)

Autor:

Sport

19.07.2023

06:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantna vest potresla Južnu Ameriku.

HOROR U ARGENTINI! Fudbaler (24) pretukao sudiju, pa izvršio samoubistvo - javnost ostala u ŠOKU zbog njegove oproštajne poruke! (VIDEO)

Foto: Youtube

Vilijams Aleksander Tapon (24) izvršio je samoubistvo u Argentini, nakon što se našao u centru pažnje tamošnje javnosti.

Naime, on se našao u centru pažnje pošto je žestoko pretukao sudiju, čiji advokat je podneo tužbu za pokušaj ubistva.

Mladi as očigledno nije mogao da izdrži pritisak javnosti, te je odlučio da oduzme sebi život na železničkoj stanici u gradu Aveljanedu.

Vilijams Aleksander je prethodno poslao porodici oproštajnu audio poruku. O tome je javnost obavestila jedna od njegovih sestara koja se uključila u televizijski program i sa telefona pustila njegovu oproštajnu poruku.

- Moj brat je izvršio samoubistvo zbog svih s...a koja su mu priredili, za sve što su ga optuživali. Vodimo ga u mrtvačnicu, moj brat je izvršio samoubistvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading