Ljajić i Spartak? Moguće je, ali vreme curi...

Autor:

Sport

22.02.2018

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaler Adem Ljajić doputovao je u Moskvu na poziv predstavnika Spartaka, on je voljan da napusti Torino, ali "bikovi" traže nerealno visoku cenu.

RepublikaFoto: Starsport
Ljajić želi da održi formu pred Mundijal

Ukoliko Spartak zaista želi da dovede u svoje redove Ljajića moraće da delaju baš brzo, pošto se prelazni rok u Rusiji završava za 48 sati. Novopazarac sigurno želi da promeni sredinu i obuče dres Spartaka gde bi dobio veliku šansu da podigne formu pred Mundijal, a ujedno bi se u potpunisti aklimatizovao na Rusiju.

Međutim, problem, možda i nepremostivi, moglo bi da predstavlja obeštećenje. Torino nije zainteresovan da ga pusti za manje od 25 miliona evra, pa ukoliko se ovaj transfer zaključi - to bi bio jedan od većih u toku ovog prelaznog roka.

Ljajić je poslednji put igrao za Torino još polovinom decembra protiv Napolija, nakon čega je doživeo povredu mišića, a nakon odlaska Siniše Mihajlovića iz kluba novi trener Valter Macari ga uopšte nema u planovima, pa ga stalno drži ili na klupi, ili ponekad i van protokola.

Srpski fudbaler je poslednji put za "bikove" igrao još sredinom decembra protiv Napolija, a nakon male povrede mišića - sa klupe je gledao prethodnih šest mečeva svog kluba. Još uvek čeka šansu kod Valtera Macarija koji ne planira da ga koristi koliko i Siniša Mihajlović.

U Rusiju iz Italije, i to baš u Spartak, stigao je i Nikola Maksimović koji nije imao minutažu u Napoliju, pa je dolaskom u crveno-bele želeo da bude na oku selektoru Mladenu Krstajiću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading