GOTOVO JE! Dušan Tadić NAPUSTIO Ajaks (VIDEO)

Autor:

Sport

14.07.2023

22:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kraj jedne ere.

GOTOVO JE! Dušan Tadić NAPUSTIO Ajaks (VIDEO)

Foto: Ap photo

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić više nije član Ajaksa, potvrdio je holandski klub na svom sajtu! Ofanzivac je imao važeći ugovor do leta 2024. godine, ali je želeo da napusti klub i "kopljanici" su mu izašli u susret.

 

 

- Odluka da napustim klub bila je veoma teška. Ipak, verujem da je ovo pravi trenutak, da i klub i ja imamo novi početak. Vreme koje sam proveo u Ajaksu i uspesi koje smo proslavili daju mi neopisiv osećaj koji nikada ranije nisam doživeo. Hvala svima, kao i navijačima. Ako je do mene, nije konačno zbogom. Zauvek ću biti igrač Ajaksa i nadam se da ću se vratiti u ulozi trenera - rekao je Tadić za zvaničan sajt.

Tadić je u klub stigao u leto 2018. godine već u prvoj sezoni je uzeo duplu krunu i igrao polufinale Lige šampiona. Ukupno je osvojio tri titule, dva Kupa i jedan Superkup sa velikanom iz Amsterdama, a ostaće upamćeno da je dao 105 golova na 241 meču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading