SJAJNE VESTI ZA ZVEZDU! Ovome se na Marakani NISU NADALI!

Autor:

Sport

22.05.2023

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde u finalu Kupa Srbije igraće protiv Čukaričkog na stadionu "Rajko Mitić".

SJAJNE VESTI ZA ZVEZDU! Ovome se na Marakani NISU NADALI!

Foto: Starsport

"Brđani" su remijem na Dušanovcu protiv Voždovca (1:1) ostali "kratki" za učešće u kvalifikacijama za Ligu šampiona, ali i bez Sambu Sisokoa!

Fudbaler Čukaričkog zaradio je isključenje u 80. minutu, zbog kojeg će propustiti i finalni meč Kupa Srbije, u kome izabranici Dušana Kerkeza 25. maja gostuju braniocu pehara Crvenoj zvezdi.

Da ne bude nesuglasica, crveni karton u prvenstvu Mozzart Bet Superlige prenosi se i na najmasovnije takmičenje, pa će Sisoko morati da pauzira.

To je novi žestok udarac za "brđane", pošto crno-beli već ne mogu da računaju na povređenog Stefana Kovača, kao i na golmana Zorana Popovića, potom Radovana Pankova i Vladimira Lučića koji su sa Marakane došli na pozajmicu u Čukarički.

Republika

Foto: Starsport

Sambu Sisoko neće igrati na Marakani

Francuz je u prolećnoj sezoni bio među najzapaženijim pojedincima Kerkezove ekipe, pa je više puta izabran i za najboljeg igrača utakmica.

Parni kartoni protiv Voždovca, međutim, koštaće ga finala protiv Crvene zvezde, a zaradio ih je u 21. i 80. minutu.

Crveno-beli su do završnice stigli trijumfom nad TSC-om u Bačkoj Topoli od 3:0.

Podsetimo, finale je na programu u četvrtak od 21 čas, a crveno-beli su lani osvojili trofej pobedom nad Partizanom posle boljeg izvođenja penala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading