NIJE MOGAO DA ĆUTI: Klop javno NAPAO sudiju, Nemca očekuje KAZNA? (VIDEO)

Autor:

Sport

01.05.2023

23:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemačkog trenera je iznervirala odluka arbitra da dosudi faul za Totenhem koji je prethodio golu za 3:3.

NIJE MOGAO DA ĆUTI: Klop javno NAPAO sudiju, Nemca očekuje KAZNA? (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Liverpul je posle velike drame pobedio Totenhem sa 4:3 u meču 34. kola Premijer lige i tako sačuvao izglede da se dokopa Lige šampiona naredne sezone. 

Posle utakmice na Enfildu koja je rešena u 94. minutu pogotkom Dioga Žote, menadžer "redsa" Jirgen Klop je optužio sudiju Pola Tirnija da "ima nešto protiv Liverpula". Nemačkog trenera je iznervirala odluka pomenutog arbitra da dosudi faul za goste koji je prethodio golu Totenhema za 3:3.

- Stvarno ne znam šta on ima protiv nas. Rekao je da nema problema, ali to ne može da bude istina. Kamo me taj čovek gleda, ne razumem... Moja proslava bila je nepotrebna, to je u redu, ali ono što mi je rekao kada mi je pokazivao žuti karton, to nije u redu - rekao je Klop za "Skaj sport".

Sudijska organizacija je registrovala izjavu Klopa. Oni su se oglasili porukom u kojoj brane stav kolege Tirnija.

- Pošto smo u potpunosti preslušali snimak sudije Pola Tirnija sa današnjeg meča, možemo da potvrdimo da se ponašao na profesionalan način tokom meča kao i kod sistuacije kada je pokazivao javnu opomenu menadžeru Liverpula, tako da snažno odbacujemo bilo kakave sugestije da se Tirni nedolično ponašao - stoji u saopštenju.

Klop je i ranije kažnjavan za komentarisanje suđenja. Pre četiri godine kažnjen je sa 45.000 funti zbog komentarisanja rada Kevina Frenda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading