PARTIZANOVO VASKRSNUĆE NA SEVERU SRBIJE: Crno-beli odigrali najbolji meč ovog proleća i vratili se u trku za Ligu šampiona! (VIDEO)

Autor:

Sport

01.05.2023

18:01 >> 20:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Parni valjak" slavio posle tri utakmice.

PARTIZANOVO VASKRSNUĆE NA SEVERU SRBIJE: Crno-beli odigrali najbolji meč ovog proleća i vratili se u trku za Ligu šampiona! (VIDEO)

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana slave gol na TSC areni

Fudbaleri Partizana savladali su ekipu TSC-a u Bačkoj Topoli u trećem kolu plej-ofa Mozzart Bet Superlige Srbije rezultatom 3:1 (1:1).

Crno-beli su odigrali verovatno najbolji meč tokom prolećne sezone, a sa tri boda vratili su se u trku za drugo mesto. Aktuelni vicešampion sada je prišao na četiri boda zaostatka u odnosu na današnjeg rivala i ekipu Čukaričkog, koja je u nedelju doživela debakl od Crvene zvezde na stadionu "Rajko Mitić" (4:0).

 

 

Strelci na severu Srbije bili su Rikardo u 12, Jović u 48. i Filipović u 70. minutu, a nadu Topolcima doneo je Jovanović pogotkom u 20. minutu utakmice.

Oba tima će sledeću utakmicu odigrati protiv Novog Pazara, Partizan sledećeg vikenda, a TSC u četvrtak u okviru četvrtfinala Kupa Srbije.

Tok duela mogli ste da pratite uživo na našem portalu.

TSC - Partizan 1:3 (1:1) /Jovanović 20 - Rikardo 12, Jović 48, Filipović 70/

Kraj utakmice - velika pobeda Partizana u Bačkoj Topoli!

90+6. minut - Razoran udarac Đakovca i sjajna intervencija Popovića.

90. minut - Pet minuta sudijske nadoknade.

83. minut - Izabranici trenera Žarka Lazetića tražili su prekršaj posle starta Uroševića, Jovanović je konsultovao VAR i pokazao da nema ništa od najstrože kazne.

81. minut - Saničanin je pogođen loptom u glavu, ali će nastaviti meč. TSC je dobio korner iz koga nije uspeo da stvori problem pred golom Popovića.

78. minut - Dug napad Topolaca okončan je pokušajem Đakovca sa distance - pokraj gola.

70. minut - GOOOOL! Filipović je povisio na 3:1! Desni bek "parnog valjka" se najbolje snašao posle udarca iz ugla koji je iznudio, najverovatnije rešivši pitanje pobednika na severu Srbije.

69. minut - Pantić je dodao Filipoviću, koji je uputio pravu bombu sa nekih 20-ak metara, Veljko Ilić je krajnjim naporom izbacio loptu u korner.

65. minut - Belić je sjajnim startom na loptu zaustavio Stanojeva, potom su izbile čarke na terenu, a "požuteo" je bivši as Crvene zvezde, kao i kapiten Partizana Urošević.

58. minut - Vujačić je uklizao i sprečio čist gol! Priliku je propustio Ratkov, lopta je došla do Đakovca koji je oprobao udarac sa distance, ali je Popović bio na visini zadatka!

55. minut - Partizan je sada odlučio da ne ponovi grešku sa starta utakmice, pa je nastavio sa napadima posle vođstva. Gomeš je šutirao pored gola, posed je na strani "parnog valjka".

48. minut - GOOOOOL! Jović je pogodio za 1:2! Nathov šut odbranio je čuvar mreže TSC-a, ali se lopta odbila do krilnog napadača kluba iz Humske, koji ju je zakucao pod prečku.

46. minut - Glavni sudija Srđan Jovanović dao je znak za početak drugog poluvremena.

Posle prvog dela igre rezultat je izjednačen (1:1)!

45. minut - Gomeš je iskoristio proigravanje Natha i savladao Ilića, ali je pogodak Partizana poništen zbog nedozvoljene pozicije!

Igraće se još dva minuta.

40. minut - Dijabate je proigrao Rikarda, koji je izbegao ofsajd zamku i pogodio prečku!

35. minut - Uzvratili su crno-beli preko Kolorada, vezista Partizana je uputio očajan šut iz kaznenog prostora TSC-a.

33. minut - Nova stopostotna prilika za TSC! Luka Ilić je u dva navrata pokušao da dovede svoj tim u vođstvo, najpre ga je izblokirao Saničanin, a potom je lošim udarcem promašio gol.

28. minut - Ogromnu šansu je propustio Ratkov, loše je zahvatio loptu i poslao je daleko od okvira Popovićevog gola.

20. minut - GOOOOL! Saša Jovanović je poravnao rezultat na 1:1! Luka Ilić je sjajno izveo slobodan udarac, pogodio je stativu, lopta se odbila od Popovićevih leđa pravo do strelca izjednačujućeg pogotka.

16. minut - Jović je slabo šutirao posle brze kontre, golman Ilić je to lako odbranio.

12. minut - GOOOOOL! Rikardo je doveo goste u vođstvo - 0:1! Jović je nekako sačuvao loptu i uposlio najboljeg strelca crno-belih, koji je preciznim udarcem zatresao mrežu domaćina.

6. minut - Gomeš je najpre izblokiran, ali je lopta ostala kod njega, te je ponovo šutirao - preko gola.

4. minut - Rikardo se požalio na povredu posle prekršaja Cvetinovića, prethodno je Natho poslao neprecizan pas, kojim je propala prva prilika za Partizan.

1. minut - Počela je utakmica u Bačkoj Topoli.

Počinje meč na TSC areni

TSC u meč ulazi nakon pobede nad Čukaričkim, dok je Partizan remizirao bez golova u 170. večitom derbiju.

Ova dva tima vode veliku borbu sa "brđanima" za drugo mesto na tabeli, koje donosi kvalifikacije za Ligu šampiona na leto.

Topolci su trenutno izjednačeni sa klubom sa Banovog brda sa po 65 poena, dok su crno-beli u dosadašnjem toku sezone sakupili sedam manje. U trku se uključila i Vojvodina sa 61 poenom.

"Parni valjak" se nalazi u seriji od tri susreta bez pobede, a izabranici trenera Igora Duljaja pokušaće da je prekinu na severu Srbije.

Trener kluba iz Humske izvršio je rokadu na golu, pa će Stevanovića zameniti Popović.

TSC (3-4-1-2): V. Ilić – Antonić, Ćalušić, Cvetinović – Stanojev, Stojić, Đakovac, Petrović – L. Ilić – Jovanović, Ratkov.

PARTIZAN (4—2-3-1): Popović – Filipović, Vujačić, Saničanin, Urošević – Kolorado, Belić – Dijabate, Natho, Jović – Rikardo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading