ZVEZDA POMERA SVE GRANICE! Crveno-beli pred OBARANJEM novog REKORDA!

Autor:

Sport

29.04.2023

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju Čukarički u 33. kolu Mozzart Superlige Srbije.

ZVEZDA POMERA SVE GRANICE! Crveno-beli pred OBARANJEM novog REKORDA!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Novi-stari šampion Srbije će protiv "brđana" imati priliku da izjednači još jedan rekord i nastavi fantastičan niz u prvenstvu.

Naime, ako Zvezda ne bude poražena od ekipe sa Banovog brda, izabranici Miloša Milojevića će izjednačiti rezultat bez poraza u seriji, kada je reč o domaćem šampionatu.

Klub sa Marakane je ovaj rekord postavio učinkom u 57 mečeva, počevši od 14. oktobra 2017. godine, pa do 20. aprila 2019. dok trenutna serija je započeta u jesen prošle godine, a poslednji poraz doživljen je od Radnika na gostovanju u Surdulici.

Tokom prve serije crveno-bele je sa klupe predvodio Vladan Milojević, koji od prvog oktobra 2017. do gostovanja Čukaričkom na Banovom brdu u proleće 2019, nije osetio gorčinu poraza. Tada su "brđani" preokretom stigli do trijumfa i posle minusa od 0:2, na kraju slavili rezultatom 3:2.

Foto: Starsport

trener Zvezde Miloš Milojević

Što se tiče aktuelnog dostignuća, Zvezda je nakon neuspeha na jugu Srbije nanizala 49 pobeda i sedam nerešenih rezultata, što joj je donelo preokret u prethodnoj šampionskoj trci i titulu u aktuelnoj sezoni. Izabranici Miloša Milojevića su odavno osvojili šesti pehar u nizu na superligaškoj sceni, dok joj se ukazala prilika da trofej podigne i bez neuspeha!

Utakmica na stadionu "Rajko Mitić" igra se u nedelju od 17 časova. Pravdu će deliti Andrija Stojanović, pomagaće mu Dragan Bogićević i Bojan Banović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading