OGLASIO SE! Vazura ODGOVORIO Mijailoviću, pa dao OBEĆANJE "grobarima"!

Autor:

Sport

19.03.2023

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor kluba iz Humske govorio je za naš portal o gorućim temama.

OGLASIO SE! Vazura ODGOVORIO Mijailoviću, pa dao OBEĆANJE "grobarima"!

Foto: Starsport

Miloš Vazura

Fudbalski klub Partizan nalazi se u veoma teškoj situaciji.

Crno-beli su pali na treće mesto Superlige Srbije i to u istorijskoj sezoni u kojoj prvak ide direktno u grupnu fazu Lige šampiona, a drugoplasirana ekipa igra kvalifikacije za elitno evropsko takmičenje.

Republika

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana

 

Pred klubom iz Humske je velika borba, a generalni direktor Partizana, Miloš Vazura, uverava da je situacija u najboljem redu te je dao obećanje da će ovaj tim sigurno igrati kvalifikacije za Ligu šampiona.

- Stanje u FK Partizan je dobro, a nalazimo se u jednom teškom trenutku u pogledu rezultata, ali ćemo iz toga izaći. Stoprocentno verujem da će Igor Duljaj da vrati ekipu na pobednički kolosek, ipak je ovo ista ona ekipa koja je dva puta pobedila Keln i koja je prezimila u Evropi sa isto bodova kao Nica. Sigurno ćemo se vratiti na pobednički put i, da, sigurno ćemo igrati kvalifikacije za Ligu šampiona - rekao je Vazura za naš portal.

Republika

Foto: Starsport

Miloš Vazura

 

Dotakao se Vazura i reči Ostoje Mijailovića koji je istakao da FK Partizan preti katastrofa ako se nešto uskoro ne promeni. Generalni direktor Partizana otkrio je da će o svemu pričati na skupštini kluba.

- Skupština FK Partizan je zakazana i to je jedino mesto na kome ćemo pričati o budućnosti kluba - zaključio je on.

Partizan se trenutno nalazi na trećem mestu na tabeli Superlige Srbije sa 54 boda, a drugoplasirani TSC beži mu jedan bod. Četvrti Čukarički osvojio je 50 bodova, a u trci za mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona je i Vojvodina sa 47 poena.

Crno-beli će posle reprezentativne pauze na megdan Vojvodini u Novom Sadu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Vazuro ko te dovede m mu JEB

19.03.2023 12:50

VAZURO DA VOLIS PARTIZAN ODAVNO BI SE SKLONIO. SRAM TE BILO

NIKAKO DA ODE KRPELJ

19.03.2023 15:54

@Vazuro ko te dovede m mu JEB - VAZURA je obican profiter ZATO se ne sklanja. NEMA on kapaciteta za dobre REZULTATE za TITULU. SIBICER U SPORTU.