ŠTA ĆE REĆI ŠEICI? Saga je ZAVRŠENA! Velika zvezda Parižana ODLUČILA gde nastavlja KARIJERU!

Autor:

Sport

13.03.2023

11:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Pari Sen Žermena i brazilski reprezentativac Nejmar želi da završi igračku karijeru u francuskom klubu, prenosi novinar britanskog Atletika David Ornštajn.

ŠTA ĆE REĆI ŠEICI? Saga je ZAVRŠENA! Velika zvezda Parižana ODLUČILA gde nastavlja KARIJERU!

Foto: Tanjug/AP

Slavlje fudbalera PSŽ-a

Brazilac ima ugovor sa šampionom Francuske do juna 2027. godine. On želi da odradi ugovor do kraja i nema nameru da prelazi u neki drugi klub.

Nejmar (31) će pauzirati do kraja sezone, pošto je pre nekoliko dana uspešno operisao koleno u Dohi.

Ornštajn podseća da su pojedini mediji nedavno preneli da bi brazilski reprezentativac na kraju sezone mogao da napusti Svece, ali je dodao da se situacija promenila pošto najskuplji igrač PSŽ-a želi da završi karijeru u redovima šampiona Lige 1.

 

 

On je u PSŽ stigao 2017. godine iz Barselone u transferu vrednom 222.000.000 evra, a za klub sa "Parka prinčeva" odigrao 173 utakmica i postigao 118 golova.

Parižani su nedavno doživeli novu bruku, pošto su eliminisani već u osmini finala Lige šampiona od minhenskog Bajerna, pa ovaj trofej za njih ostaje i dalje nedosanjan san.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading