Milojević LANSIRA štopera za budućnost: Na Marakani RASTE igrač koji će vredeti MILIONE!

Autor:

Sport

11.03.2023

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protiv TSC-a je imao "vatreno krštenje", a nastaviće seriju i na meču u kom je rival Novi Pazar.

Milojević LANSIRA štopera za budućnost: Na Marakani RASTE igrač koji će vredeti MILIONE!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde nalaze se na nekoliko koraka od osvajanja titule.

Četa Miloša Milojevića ima 18 bodova prednosti u odnosu na Partizan i jednom rukom već je zagrlila pehar.

U meču 26. kola Superlige Srbije Zvezda će u nedelju od 16 časova na Marakani dočekati Novi Pazar, a šef stručnog štaba crveno-belih ističe da zna šta čeka njegov tim na ovom meču.

- Ne očekujem da bude slično kao kad smo igrali u Novom Pazaru, jer su drugačije okolnosti, ali je svakako to rival koji nam je zadao dosta muka. Mislim da smo i na tom meču bili dominantni, ali nismo iskoristili dobre prilike u prvom poluvremenu i zna se da je Novi Pazar neugodan na domaćem terenu, te da bude veoma teško kada postignu gol. Sva sreća, pokazali smo karakter i u nadoknadi došli do pobede. Želimo da efektnije i ranije rešavamo utakmice, ali i to su slatki trijumfi - rekao je Milojević, pa dodao da će od prvog minuta u timu ponovo biti mladi Leković:

Republika

Foto: Starsport

Miloš Milojević

 

- Kao što sam pričao i kada nije igrao, treba pronaći prave utakmice za njega kako bi stigao do forme i razvijao se normalno, u smislu toga da nema oscilacija i padova, koji su karakteristični za taj period. Odigrao je korektnu utakmicu, odgovorio dobro na zadatke i ima prostora da igra još više.

Bodovna razlika u odnosu na Partizan je velika, a to, i pored svega, donekle opterećuje Milojevića i igrače.

- S jedne strane nam je teško zbog toga, ali s druge nije. Treba da bude jednostavnije u smislu toga da možemo da se opustimo, da ne postoji stres, već da igramo kvalitetniji fudbal i da noge budu lakše. Na nama je da u svaki meč uđemo maksimalno, do kraja sezone.

Meč protiv TSC-a Zvezda je dobila teškom mukom.

- Osetio sam i pre utakmice da energetski nismo bili spremni, ali ne može to da se iznosi tek tako. Sve zavisi ko kako gleda, moja vizura je pozitivna i želim da rešavam mane. Mi smo pobedili, a nismo bili na maksimumu i radije bih da tako trijumfujemo, nego da budemo na maksimumu i izgubimo. Bila je to zasićenost posle derbija, pad energije, teško je igrati na svaka tri dana, pogotovo za grupu igrača koja je u Zvezdi dugo. To je punjenje i pražnjenje i osetite se kao izduvani balon, ali nadam se da će protiv Novog Pazara biti bolje, kroz pripremu mi deluje da hoće.

Republika

Foto: Starsport

Miloš Milojević

 

Kadrovska situacija na Marakani je više nego povoljna.

- Sem Mijailovića koji ima kartone, svi drugi su na raspolaganju. Zdravstveni bilten je dobar, ali virus je problem, svakog je uhvatio, da li manje ili više... Što se tiče Novog Pazara Majdevac zavisi od dobrih lopti saigrača iz veznog reda, centaršuteva, hrani se time. Novi Pazar je agresivan, ima dobru kontru, moramo da zaustavimo to i budemo pametni. Nadam se dobroj igri i da ona bude nagrađena golovima, u smislu efikasnosti. Želim da uživamo u fudbalu, da imamo motiv za svaku loptu i odbranu, tako da očekujem i nadam se dobrom rezultatu.

Aleksandar Pešić vraća se u golgetersku formu pošto je protiv TSC-a postigao dva gola.

- Ne mogu da licitiram, voleo bih da Pešić bude što efikasniji, kako zbog tima, tako i zbog njega. Međutim, ne biram strelce, ko god da postigne gol dobro je - zaključio je Milojević.

Podsetimo, navijači Crvene zvezde proslaviće 78. rođendan kluba ovog vikenda na Marakani, te je izvesno da će atmosfera biti fenomenalna.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading