ŠTA SE TO KUVA NA MARAKANI? Spremno veliko IZNENAĐENJE, ozbiljne PROMENE u Crvenoj zvezdi!

Autor:

Sport

07.03.2023

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi šampionski pehar skoro je u vitrinama, pa će biti prostora za neke zanimljive odluke.

ŠTA SE TO KUVA NA MARAKANI? Spremno veliko IZNENAĐENJE, ozbiljne PROMENE u Crvenoj zvezdi!

Foto: Starsport

Borjan, Katai, Milojević i Gobeljić

Crvena zvezda krupnim koracima ide ka tituli u Superligi Srbije.

Četa Miloša Milojevića slavila je u 169. večitom derbiju protiv Partizana (1:0), a gol Aleksa Viga doneo je crveno-belima čak 16 bodova prednosti u odnosu na najljućeg rivala.

Velika prednost doneće priliku Milojeviću da eksperimentiše sa sastavom, pa već protiv TSC-a u gostima (utorak, 18.30) mogu da se očekuju promene u startnih 11.

Prva velika desiće se u defanzivi gde će šansu dobiti mladi Stefan Leković. Milunović je zaradio udarac u glavu na derbiju, Eraković je suspendovan, pa će tandem u poslednjoj liniji činiti Dragović i Leković.

Republika

Foto: Starsport

Stefan Leković

 

Pored talentovanog centralnog defanzivca u startnih 11 mogao bi da se nađe i napadač Jovan Mijatović. Pokazao je već zavidan kvalitet Mijatović, a sada bi uz Pešića trebao da predstavlja najveću opasnost po gol tima iz Bačke Topole.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Jovan Mijatović

 

To bi trebalo da budu najveće promene u prvoj postavi, a šansu sa klupe kao zapete puške čekaće Nikola Mituljikić, Jegor Prucev i Irakli Azarov, te nije isključeno da će dobiti priliku u drugom poluvremenu.

U nastavku sezone, šansu umesto Milana Borjana mogao bi da dobije i jedan od najperspektivnijih golmana u Srbiji, 16-godišnji Jovan Miladinović. Neće Miladinović imati neku veću ulogu, ali nije isključeno da će imati šansu da debituje.

Sastav Crvene zvezde protiv TSC-a trebao bi da izgleda ovako:

Borjan - Vigo, Leković, Dragović, Rodić - Bukari, Kanga, Mijailović, Mitrović - Pešić, Mijatović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading