SKANDAL NA TRIBINI! Navijači UZIMALI sumnjiv BELI PRAH, klub EKSPRESNO REAGOVAO! (VIDEO)

Autor:

Sport

10.03.2023

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je ovo moguće?

SKANDAL NA TRIBINI! Navijači UZIMALI sumnjiv BELI PRAH, klub EKSPRESNO REAGOVAO! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Navijači Vest Hema

Ogroman skandal trese Veliku Britaniju i premijerligaša Vest Hem.

Navijači ovog kluba našli su se u centru pažnje kada se na društvenim mrežama pojavio zaista sraman snimak sa "London stadiona".

Naime, jedan navijač "čekićara" istresao je kesicu belog praha na glavu svom saborcu sa tribine, a zatim je treća osoba došla i konzumirala isti. Pošto je kamera sve snimila, a snimak je postao viralan, reagovao je i klub te je suspendovao navijače koji su bili vinovnici događaja.

 

 

- Klub je zgrožen sadržajem videa i odmah je reagovao kako bi ova lica bila identifikovana. U skladu sa nultom tolerancijom za ovakvo ponašanje, fotografije i podaci ovih osoba bez odlaganja su poslate policiji, a sezonske karte su svima suspendovane. Zabranjeno im je i putovanje na gostovanja Vest Hema - navedeno je u saopštenju kluba, a zatim se dodalo:

- Sprovodimo internu istragu, a u skladu sa saznanjima do kojih dođemo, suspenzije mogu biti i doživotne. Ovakvom ponašanju nema mesta na stadionima.

Da nevolja bude veća, između osobe koja je prah stavila na glavu čoveka ispred sebe i osobe koja je kasnije konzumirala sadržaj došlo je i do razmene novca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading