ŠOK U PARIZU! Povredio se! NEĆE IGRATI protiv Bajerna! Završio SEZONU!

Autor:

Sport

06.03.2023

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilac Nejmar rešio je da ode na operaciju zgloba koji ga je mučio prethodnih meseci.

ŠOK U PARIZU! Povredio se! NEĆE IGRATI protiv Bajerna! Završio SEZONU!

Foto: Tanjug/AP

Slavlje fudbalera PSŽ-a

Neverica na Parku prinčeva! Nejmar je završio sezonu, pošto mora na operaciju skočnog zgloba, a očekuje se da pauzira tri do četiri meseca.

- Nejmar je poslednjih godina nekoliko puta imao problema sa skočnim zglobom desne noge. Nakon njegovog poslednjeg uganuća 20. februara, medicinsko osoblje Pari Sen Žermena preporučilo je operaciju ligamenata, kako bi se izbegao veliki rizik od ponovnog uganuća. Svi konsultovani stručnjaci potvrdili su ovu potrebu - piše u objavi kluba iz Pariza.

U saopštenju se dalje navodi da će Nejmar u narednim danima biti operisan u Dohi, odnosno, da će se timskim treninzima moći da se priključi za tri do četiri meseca. To praktično znači da Kristof Galtije neće moći da računa na njega do kraja sezone!

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nejmar

 

Trener Pari Sen Žermena je prošlog petka na konferenciji saopštio da Brazilac neće stići da se oporavi na vreme za revanš utakmicu osmine finala Lige šampiona protiv Bajerna, međutim, Nejmar se uz savet stručnih lica odlučio na radikalan potez kako bi stao na put povredi zbog kojeg je prethodnih godina propustio mnogo bitnih utakmica.

I prepustiće još makar jednu, najvažniju na Alijanc areni protiv minhenskog kluba u kojoj će Sveci juriti gol zaostatka iz prvog meča iz prvog meča.

Inače, Brazilac je pokušao nekoliko puta da 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading