ODLIČNA PROVERA PRED START PRVENSTVA: Dinamo i Titel po jednom pogađali mrežu protivnika!

Autor:

Sport

06.03.2023

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalna proba uspešna za oba trenera.

ODLIČNA PROVERA PRED START PRVENSTVA: Dinamo i Titel po jednom pogađali mrežu protivnika!

Foto: FK Titel

Ekipa Dinama iz Budisave je proteklog vikenda ugostila sastav Titela u prijateljskom odmeravanju snaga. Za oba tima ovo je bila generalna proba pred nastavak prvenstva koji je zakazan za 11/12 mart. 

Republika

Dinamo je na zimsku pauzu Prve novosadske lige otišao sa pretposlednje pozicije na tabeli, dok je Titel u drugom stepenu takmičenja posle jesenjeg dela na desetom mestu.

Prvo poluvreme domaći tim je imao inicijativu, mada su i gosti dolazili do šansi, ali ih nisu koristili na pravi način. Viđena je velika borba, svi učesnici susreta su pokazali veliku želju da se dokažu trenerima.

Pred kraj prvog dela igre, igrači Titela su imali ozbiljnu priliku da dođu do prednosti, ali su je propustili. Kako to obično biva, posle promašaja na jednoj stiže kazna na drugoj strani. Odličan kontra napad Dinama završen je golom u mreži protivnika, 1:0.

Posle desetominutne pauze, trener gostujućeg tabora je uveo mlade igrače Cetenja, Jovanova i Popovića kako bi osvežio snage na terenu.

Upravo ovaj potez je doveo do izjednačujućeg pogotka, odličnu akciju trojice rezervista golom je krunisao Stojan Jovanov, 1:1. 

Do kraja meča viđeno je nekoliko prilika na obe strane, ali su mreže mirovale pa je generalna proba završena neršenim rezultatom. 

Do predstojećeg vikenda igrači oba sastava će nastaviti sa treninzima kako bi što spremniji ušli u nastavak sezone. 

Dinamo na otvaranju prolećnog dela gostuje ekipi ŽSK, dok Titel na svom terenu dočekuje sastav Hajduka (Gardinovci).

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading