RADONJIĆ U NEMILOSTI HRVATA: Nemanja dobio ULTIMATUM, Srbin mora da uradi OVO ili odlazi iz Torina!

Autor:

Sport

06.03.2023

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teški dani za našeg reprezentativca.

RADONJIĆ U NEMILOSTI HRVATA: Nemanja dobio ULTIMATUM, Srbin mora da uradi OVO ili odlazi iz Torina!

Foto: www.profimedia.rs

Nemanja Radonjić

Uoči današnje utakmice sa Bolonjom, trener Torina Ivan Jurić je "spustio loptu" govoreći o Nemanji Radonjiću, ali mu je istovremeno dao i ultimatum koji će srpski reprezentativac morati da ispoštuje ako planira da ostane u član popularnih "bikova".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ivan Jurić

- Često imamo probleme sa fudbalerima, posebno ako su mladi... To se već dešavalo u prošlosti i to se danas dešava i Radonjiću. Ima uspona i padova, a ono što se neki dan desilo je njegova najniža tačka. Ima još tri meseca pred sobom i nadam se da će ih iskoristiti. Kada izgubite derbi zbog nepažnje, trener može i da bude u redu sa tim, ali nekada vaš tim ne prihvati takve situacije - kazao je Jurić i tako "prebacio lopticu" u Radonjićevo dvorište, označivši da bi najveći problem mogao da ima sa saigračima.

Za sada u Italiji nema informacija da li će brzonogi krilni fudbaler uopšte poći sa ekipom na gostovanje.

- Fudbal nije samo dribling, nego ima još hiljadu drugih situacija. Prethodni meč smo pogrešili i to je šteta, posebno jer smo minut pre toga pogodili prečku i igrali dobru. Ako se resetuje i počne da igra, mora da shvati važnost ove situacije - istakao je hrvatski stručnjak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading