ZA ISTORIJU: Golman postigao NEVEROVATAN gol, imamo kandidata za "Puškaša"! (VIDEO)

Autor:

Sport

08.11.2022

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O golu koji je postigao Samjuel Soareš, mladi golman Benfike, pričaće se u narednim gofinama.

ZA ISTORIJU: Golman postigao NEVEROVATAN gol, imamo kandidata za "Puškaša"! (VIDEO)

Foto: Youtube/PrintScreen/MaCk0ZeRo

Samjuel Soareš

Golman mladog tima Benfike Samjuel Soareš (20) dao je gol sa svoje polovine i sivakako postao prvi izbor za nagradu za najlepši gol, Ferenc Puškaš.

Na utakmici druge lige Portugala, između Trofensea i drugog tima Benfike, viđena je istorija. Fudbalerti Trofensea, ekipe koja je na meču bila domaćin, imali su prednost posle prvog poluvremena, pošto je Mucinci u 32. minutu postigao pogodak.

Rezultat od 1:0 je bio na snazi sve do 66. minuta, kada je Soareš ušao u istoriju. Imao je loptu u svojim nogama, na nekih 70 metara od protivničkog gola, nije želeo da je doda nekom od svojih saigrača, već ju je ispucao napred. Posle toga su saigrači krenuli da negoduju, ali nekoliko sekundi kasnije su prisustvovali nečemu neviđenom.

Lopta je posle ispucavanja Soareša letela jako dugo, a na kraju je pogodila prečku, zatim leđa golmana Santosa, i na kraju ušla u gol na opšte zaprepašćenje svih. Ovaj gol je očigledno dao dodatnu snagu gostima, koji su u 82. minutu, preko Semeda, stigli do novog gola, a samim tim i tri boda.

Nakon ove utakmice 12. kola u 2. ligi Portugala, Benfika se pobedom popela na treće mesto na tabeli, sa osvojena 22 boda, devet manje od prvoplasiranoh Moreirensea. Sa druge strane, Trofense ostaje u zoni ispadanja, sa samo osam osvojenih bodova, ali uz jednu utakmicu manje odigranu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading