HOĆE LI SE PIKSI PREDOMISLITI? Igrač kog je pre mesec i po dana PRECRTAO se sada ozbiljno NAMETNUO za Svetsko prvenstvo (VIDEO)

Autor:

Sport

07.11.2022

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor "Orlova" na potezu.

HOĆE LI SE PIKSI PREDOMISLITI? Igrač kog je pre mesec i po dana PRECRTAO se sada ozbiljno NAMETNUO za Svetsko prvenstvo (VIDEO)

Foto: Starsport

Srpski fudbaler Mihailo Ristić je letos iz Monpeljea prešao u Benfiku, ali taj potez se nije ispostavio kao dobar za njegovu karijeru.

Početak sezone je propustio zbog povrede, a otkad se oporavio nikako ne uspeva da iz tima istisne jednog od najboljih igrača lisabonskih "Orlova" Alehandra Grimalda, koji mu je konkurent za poziciju levog beka.

Republika

Foto: Starsport

Mihailo Ristić

Takav tretman u klubu je nekadašnjeg igrača Crvene zvezde koštao i mesta u reprezentaciji Srbije, što je selektor "Orlova" Dragan Stojković Piksi i pojasnio na prethodnom okupljanju nacionalnog tima.

Odlično poznajemo njegove karkteristike kao igrača i čoveka, ali u periodu koji je iza nas odigrao je samo jedan minut. I juče osam. Tako da minutaža, neigranje, to je razlog što ga nema, ali to nije ništa definitivno niti lično. A imamo dovoljan broj igrača na tim pozicijama da je odluka u ovom momentu logična - rekao je pre mesec i po dana Piksi.

Od tog trenutka je Ristić odigrao jedan ceo meč (protiv Rio Avea), jedno poluvreme (protiv Kaldasa), minut u meču sa Portom i u nedelju uveče je ušao u 85. minutu na utakmici sa Eštorilom.

Baš na tom meču je Srbin ušao u igru pri vođstvu svog tima od 4:0, a u 89. minutu je pravom bombom povisio na 5:0.

Na kraju je meč završen 5:1 za goste, pošto je u nadoknadi Serhio Andrade postigao počasni pogodak za Eštoril.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading