BEZ POZIVA OD SELEKTORA: Piksi NE RAČUNA na ljubimca DELIJA!

Autor:

Sport

19.09.2022

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Stojković Piksi održao je danas konferenciju za medije, gde je objasnio zašto računa ili ne računa na pojedine fudbalere.

BEZ POZIVA OD SELEKTORA: Piksi NE RAČUNA na ljubimca DELIJA!

Foto: Starsport

Mihajlo Ristić

Jedan od onih koji se nisu našli na spisku jeste Mihailo Ristić, nekadašnji fudbaler Crvene Zvezde. Momak koji je četiri sezone nosio dres Monpeljea, a ove godine je prešao u portugalsku Benfiku kao slobodan igrač. Ipak, tu ne dobija šansu, što je i glavni razlog njegovog nepozivanja po rečima selektora.

Republika

Foto: Starsport

Selektor "Orlova"

Odlično poznajemo njegove karkteristike kao igrača i čoveka, ali u periodu koji je iza nas odigrao je samo jedan minut. I juče osam. Tako da minutaža, neigranje, to je razlog što ga nema, ali to nije ništa definitivno niti lično. A imamo dovoljan broj igrača na tim pozicijama da je odluka u ovom momentu logična, izjavio je Dragan Stojković Piksi.

Ristić, koji primarno igra na poziciji levog beka, je naišao na ozbiljnu konkurenciji u Portugalu, pošto je startni levi bek Alehandro Grimaldo, izdanak Barselonine omladinske škole. Ristić je odigrao do sada igrao protiv Boaviste, kada je ušao u igru minut do kraja, kao i juče protiv Maritima, kada je na teren kročio u 80. minutu susreta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Boris

19.09.2022 19:23

Samo jedno pitanje bih imao za Piksija, koliko minuta ima Terzić u Fiorentini provedenih na teren, i ko je menadžer Terziću, a ko Ristiću ?‽??