JEZIVE SCENE: Navijači Barselone PREBILI centarfora! PATOSIRALI ga, pa ga ŠUTIRALI dok je LEŽAO nasred ulice! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Autor:

Sport

17.04.2022

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Horor u Kataloniji.

JEZIVE SCENE: Navijači Barselone PREBILI centarfora! PATOSIRALI ga, pa ga ŠUTIRALI dok je LEŽAO nasred ulice! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Foto: Instagram/martin.fenin_official

Fudbaleri Barselone nisu uspeli da se plasiraju u polufinale Lige Evrope, pošto su u četvrtfinalu eliminisani od strane Ajntrahta iz Frankfurta, koji je sa dva gola i asistencijom na "Kamp Nou" stadionu predvodio Filip Kostić.

Posle utakmice u Barseloni, navijači Katalonaca su bili izrevoltirani, pa su na ulicama pravili incidente.

Od mnogih zabeleženih, jedan užasan se izdvaja.

Naime, češki fudbaler Martin Fenin, inače bivši napadač Ajntrahta, je sa suprugom bio na utakmici kako bi bodrio svoj nekadašnji klub, ali bez obzira na trijumf Nemaca njemu će ceo događaj ostati u ružnom sećanju.

Fenin je na svom Instagram profilu objavio video snimak na kojem se vidi kako su ga Barsini navijači napali s leđa i kako je završio je na zemlji, a potom su ga šutirali i udarali dok je ležao na podu. Tom prilikom bila je napadnuta i njegova supruga.

- Nemam pojma zašto, ali smo napadnuti nakon utakmice na "Nou Kampu". Zatim sam 36 sati ostao u hladnoj ćeliji, bez hrane i vode - napisao je Fenin, nekadašnji reprezentativac Češke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading