BRILJANTNI KOSTIĆ POKORIO NOU KAMP! Ajntraht NA KRILIMA Srbina NOKAUTIRAO Barselonu - ČUDO u Ligi Evrope! (VIDEO)

Autor:

Sport

14.04.2022

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko iznenađenje u Kataloniji!

BRILJANTNI KOSTIĆ POKORIO NOU KAMP! Ajntraht NA KRILIMA Srbina NOKAUTIRAO Barselonu - ČUDO u Ligi Evrope! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Filip Kostić slavi gol protiv Barselone

Reprezentativac Srbije Filip Kostić srušio je Barselonu nasred "Nou Kampa"! Ajntraht je savladao katalonskog velikana sa 3:2 u revanš meču četvrtfinala Lige Evrope, a Kostić je bio dvostruki strelac.

Srbin je najpre realizovao penal za goste u 4. minutu susreta, da bi potom sredinom drugog poluvremena postigao lep pogodak na dodavanje Kamade, kojim su dileme oko prolaska dalje praktično razrešene. Drugi gol frankfurtskih Orlova delo je Borea u 36. minutu, a nemački predstavnik se sa ukupnih 4:3 plasirao u polufinale drugog po rangu evropskog takmičenja.

Barsa je pokušala da popravi utisak, a zaigrala je tek u samoj završnici. Najpre je Buskets dao gol nade na isteku 90. minuta, potom je i Depaj pogodio iz jedanaesterca u 11. minutu sudijske nadoknade, ali nije bilo vremena za izjednačenje.

Prolaz dalje obezbedila je i ekipa Vest Hema ubedljivom pobedom nad Lionom u Francuskoj - 3:0. Strelci za Čekićare bili su Doson, Rajs i Bouven, pa je engleski sastav sa ukupnih 4:1 overio vizu za polufinale Lige Evrope.

Rendžers je na "Ajbroksu" uspeo da nadoknadi minimalan poraz od Brage na Pirinejima (0:1), Policajci su slavili sa 3:1, posle produžetaka. 

Dva gola za Škote dao je Tavernije u prvom delu igre, kada je Portugalcima posao značajno otežao crveni karton Tormena. Ipak, Braga je i sa igračem manje uspela da izjednači preko Karmoa u 83. minutu, da bi odlučujući pogodak postigao Ruf u 101. minutu.

Ranije tokom večeri, Lajpcig je izbacio Atalantu, o čemu detaljnije možete pročitati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading