LIGA EVROPE: Braga osvetila Zvezdu, bez pobednika u Frankfurtu i Londonu!

Autor:

Sport

07.04.2022

20:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon susreta u Lajpcigu, odigrana su još tri prva susreta UEFA Lige Evrope.

LIGA EVROPE: Braga osvetila Zvezdu, bez pobednika u Frankfurtu i Londonu!

Foto: Starsport

Liga Evrope

Atalanta je remijem u Lajpcigu ostvarila povoljan rezultat pred revanš u Bergamu, a u ostalim susretima četvrtfinala Lige Evrope postignuti su sledeći rezultati:

Braga - Rendžers 1:0 (1:0)

U duelu dve ekipe koje su tokom aktuelne sezone odmerile snage sa Crvenom zvezdom, domaćin je poveo u 40. minutu susreta, a strelac je bio Abel Ruiz. Tim rezultatom otišlo se i na odmor.

U drugom poluvremenu nije bilo promene rezultata, pa Braga put Glazgova na revanš kreće sa minimalnom prednošću.

 

 

Ajntraht Frankfurt - Barselona 1:1 (0:0)

Dve ekipe su teškom mukom stigle do ove runde takmičenja, tokom prvog dela igre nisu uspele da dođu do gola, pa je početni rezultat bio aktuelan i na poluvremenu meča.

Na samom startu drugog poluvremena, u 48. minutu susreta domaćin dolazi do prednosti. Strelac gola za ekipu iz Frankfurta bio je Knauf fantastičnim udarcem iz slobodnog udarca.

Gosti ipak uspevaju 18 minuta kasnije da stignu do izjednačenja. Tores je primio odličan pas u šesnaestercu i izbio sam pred golmana. Šutirao je u donji levi ugao i pogodio.

U 78. minutu susreta Tuta je zaradio drugi žuti, samim ti i crveni karton, pa su u finiš meča domaćini ušli sa igračem manje. Međutim do kraja susreta promene rezultata nije bilo.

 

 

Vest Hem - Lion 1:1 (0:0)

Prvo poluvreme susreta engleskog i francuskog predstavnika, proteklo je bez golova, a najznačajniji trenutak viđen je nadoknadi vremena kada je Eron Kresvel zaradio crveni karton.

I pored činjenice da su u nastavak susreta ušli sa igračem manje, Vest Hem je u 52. minutu susreta stigao do prednosti, a stralac je bio Bouen.

Ipak, prednost igrača više gosti koriste u 66. minutu. Strelac izjedančujućeg pogotka bio je Ndombele. Tim rezultatom je i završen susret.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading