PUTIN NIJE LUDAK NITI JE HISTERIČAN, NAPROTIV! Vučić otkrio detalje razgovora sa ruskim predsednikom!

Autor:

Vesti

07.04.2022

19:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Vučić večeras gostuje na RTS-u, a otkrio je šta je i o čemu razgovarao sa Vladimirom Putinom 6. aprila.

PUTIN NIJE LUDAK NITI JE HISTERIČAN, NAPROTIV! Vučić otkrio detalje razgovora sa ruskim predsednikom!

Foto: RTS/printscreen

Predsednik kaže da je sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom razgovarao dugo.

- On je bio veoma fer. Daću vam jedan detalj iz razgovora. Pričali smo o svemu, o gasu, nafti, NIS... Razgovor je bio dobar i korektan. Nas dvojica se dugo poznajemo i ja ne mogu i neću da prihvatim pristup u kojem njega nazivaju Hitlerom i ludakom - rekao je Aleksandar Vučić i dodao:

- On nije ludak, niti se ponaša histerično. Vrlo je stabilno, smireno i racionalno govorio u razgovoru sa mnom. Postigli smo značajan deo saglasnosti i to je veoma važno za Srbiju. Želeo je da me informiše oko situacije u Ukrajini i oko Buče, planova... Rekao mi je da sve ide u skladu sa njegovim planovima. Ja sam mu rekao da to ne mora da mi govori jer ja sam predsednik male zemlje koja ne može da određuje sudbinu sveta i koja gleda da se skloni od svega, da sačuva napaćenu zemlju koja zna šta su ratovi i sankcije. Putin mi je rekao da razgovara i sa predstavnicima još manjih zemalja, čak je naveo primer. Rekao je i da ima poseban odnos prema srpskom narodu - kazao je Vučić.

- Srbija je jedina zemlja u Evropi koja nije uvela sankcije Rusiji - rekao je Vučić.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading