KRAJ: Radonjić se OPROSTIO!

Autor:

Sport

07.04.2022

19:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli dočekuju šampiona Evrope.

KRAJ: Radonjić se OPROSTIO!

Foto: Starsport

Dejan Radonjić

Košarkaši Crvene zvezde i Efesa u petak u Beogradu igraju meč poslednjeg kola Evrolige, a pred tu utakmicu je svoja očekivanja izneo trener šampiona Srbije i ABA lige Dejan Radonjić.

- Igramo protiv aktuelnog prvaka Evrope koji ima priliku da u nastavku takmičenja odbrani trofej. Potpuno je jasno o koliko se kvalitetnom timu radi, daćemo sve od sebe da im pariramo, iako znamo da to nije nimalo lako - rekao je crnogorski stručnjak, pa nastavio:

- Trudićemo se da dobrom igrom pred našim navijačima završimo ovogodišnju sezonu u Evroligi - sa tugom u glasu se oprostio od elitnog takmičenja.

Republika

Foto: Starsport

Dejan Radonjić

Utakmica u dvorani "Aleksandar Nikolić" igra se u petak od 21 čas.

- Prirodno je da psotoji adekvatna motivacija, igramo protiv šampiona, jednog od favorita i ove sezone, igraćemo pred našim navijcacima, tako da ima dosta motiva,. Uradićemo sve što možemo i pokušaćemo da pariramo i zadovoljni završimo meč. Šta će to biti na kraju videćemo - poručio je Radonjić.

Na kraju je Radonjić otkrio da Ostin Holins trenira i da će se na dan meča doneti odluka o njegovom nastupu, dok su kapiten Branko Lazić i Majk Cirbes i dalje van stroja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading