DOBIO SAM ŠAMAR I SAD IMAM MASNICU: Ljubimac Grobara otkrio šta su mu rekli Katai i Stanković!

Autor:

Sport

07.04.2022

16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opšti haos viđen je na "Marakani".

DOBIO SAM ŠAMAR I SAD IMAM MASNICU: Ljubimac Grobara otkrio šta su mu rekli Katai i Stanković!

Foto: Starsport

Frka na utakmici Crvena zvezda - TSC

Fudbaleri Crvene zvezde ubedljivo su savladali TSC na svom stadionu u četvrtfinalu Kupa Srbije, ali meč nije obeležio nijedan od četiri gola u mreži gostiju, već umalo opšta tuča na terenu.

U njoj su učestvovali Nemanja Petrović, defanzivac TSC-a koji je svojevremeno branio boje Partizana, sa jedne strane, a sa druge Aleksandar Katai koga je na kraju zadržao Dejan Stanković.

- Iskreno, Kataijev i moj duel bio je normalan, fudbalski. Sve je bilo u žaru borbe, bez ikakve loše namere ili naboja. Ipak, tome su prethodile neke sudijske odluke. Pre pomenute situacijue ja sam dobio udarac od kojeg sada imam masnicu. Nije bilo VAR-a, ok, može da se desi da nije video! Ipak, nakon toga ulazim u duel i dobijam šamar i ponovo ništa! Bio sam u čudu - rekao je Petrović za "Informer".

Republika

Foto: Starsport

Frka na utakmici Crvena zvezda - TSC

Nastavio je u dahu.

Iskreno ne znam šta je sve rekao, samo sam čuo da je vikao, a po grimasama sam mogao da pretpostavim. Da se razumemo, Stanković je srpska, evropska, a mogu slobodno da kažem i svetska legenda i uveren sam da situacija ne bi ni eskalirala da nije reagovao! Kataija i mene je razdvojio sudija, kao što to imamo svakodnevno prilike da vidimo na utakmicama i mislim da je već tada mogao normalno da se nastavi meč.

Republika

Foto: Starsport

Frka na utakmici Crvena zvezda - TSC

Na kraju je otkrio i šta mu je Zvezdin Magiko rekao.

Posle minut sam imao kratak razgovor sa Saletom (Aleksandar Katai) gde smo izgladii sve i pitao sam ga šta je ovo, šta se dešava i dobio očekivan odgovor - "Tenzija". Dakle, nisam bio ja uzrok, nego nešto drugo. U prilog tome govori i "frka" koja se desila na meču Partizana i Loznice i jasno je da je ulog veliki, a napetost sve veća kako se bliži kraj! Čuo sam neke priče da igramo za druge, ali mi gledamo samo sebe, TSC je takav klub - poručio je Petrović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Marko

07.04.2022 16:52

Igrate za sebe a gubite meceva koga Ti lazes,smesan si mislim da je 9 min.donio tenzije izmedju igraca...Faul da li je bio nenameran ili nameran igrac zbog udrca morao da napusti teren.Pricaj tati vas fer play...