NASTAVLJAJU PRLJAVU KAMPANJU: Hrvati ne mogu da podnesu Vučićevu istorijsku POBEDU

Autor:

Vesti

04.04.2022

07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski mediji nisu oklevali ni trenutka da u negativnom kontekstu prokomentarišu Vučića i nastave sa svojom prljavom kampanjom koju godinama vode protiv predsednika i srpske države

NASTAVLJAJU PRLJAVU KAMPANJU: Hrvati ne mogu da podnesu Vučićevu istorijsku POBEDU

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Vučić

Naime, portal Večernji.hr je objavio članak sa naslovom "Vučić je toliko opsednut Hrvatskom da je to njega postala hronična bolest".

Iako predsednik Aleksandar Vučić nikada ne pominje Hrvatsku ukoliko nije upitan da prokomentariše određenu situaciju, a i tada uvek izričito govori kako neguje poštovanje prema susedima, oni ne odustaju od negovanje mržnje protiv Srbije.

Možda je zapravo ono što im smeta činjenica da je Vučić odneo ubedljivu pobedu na izborima koji su se održali juče u Srbiji, pa nisu časili časa da ovakvim tekstovima krenu u ofanzivu.

Foto: Printscreen

Večernji.hr

Srbi u Hrvatskoj su imali pravo da glasaju, a prema rezultatima Vučić je odneo ubedljivu pobedu, posebno u odnosu na Ponoša koga su mesecima unazad slavili Hrvati.

Poznato je da Vučić nikada ni jednu jedinu ružnu reč nije uputio Hrvatima, a da su hrvatski novinari tokom jučerašnjeg dana bili izuzetno napadni kako u sedištu stranke, tako i na biračkom mestu, što se moglo videti u prenosu uživo.

Nisu poštovali kućni red domaćina, a imali su priliku za sva pitanja.

Novinari iz hrvatske su pokušavali namenski da izazovu bilo kakvu njegovu lošu reakciju, a onda su ostali nesrećni jer nisu dobili očekivani rezultat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (3)

Loading
Mirjana

04.04.2022 09:08

Hehehe a hoce zito iz Srbije

Malena

04.04.2022 09:21

Hrvatski mediji su vodili jednu prljavu i moze se reci bolesnu kampanju protiv Aleksandra Vucica koji je postigao sto niko nije do sada ali zato sto je i radio i gradio za Srbiju kao niko do sada. Hrvatska nikada Srbiji nije prastala uspehe tako da je ocekivano da je ovaj boli i najvise. Srbija na celu sa Aleksandrom Vucicem nikada nije imala zlu krv ka Hrvatskoj u hrvatskom narodu i ovaj put ce ostati na istom putu.

Jovan

04.04.2022 14:39

Njima treba kolektivni tretman na Guberevcu