NATO LOVAC PRATIO SRPSKI AVION NA RUSKOM NEBU! Šok izveštaj pilota Er Srbije!

Autor: Republika

Vesti

07.04.2022

19:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otkrio je da je vojni lovac NATO bio u ruskoj vazdušnoj zoni i pratio srpski avion na liniji Moskva - Beograd.

NATO LOVAC PRATIO SRPSKI AVION NA RUSKOM NEBU! Šok izveštaj pilota Er Srbije!

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Srpska kompanija Er Srbija je jedina u Evropi, uz Tursku, koja ima letove do Moskve. Već nedeljama se gotovo na dnevnom nivou dešavaju dojave o bombi, kako bi se sabotirala naša nacionalna avio kompanija.

Ono što je nova, šokantna informacija je da je NATO vojni lovac pratio srpski avion koji je iz Moskve leteo ka Beogradu.

Republika

Foto: RTS/printscreen

Vučić izneo podatke o NATO lovcu koji je pratio srpski avion

Izveštaj sa leta Moskva-Beograd od srede. Prvo je let kasnio više od tri sata. Ruska kontrola je prosledila nama izveštaj i upozorila i tražila da vizuelno identifikujemo jedan avion pored našeg aviona, 2.000 stopa ispod je bio. To je bio lovac vojni F-15, jedan od NATO aviona u ruskoj vazdušnoj zoni. Išao je u pravcu na nas sleva na desno. Taj jučerašnji događaj nas nije ostavio ravnodušnim. Čitam izveštaj naših pilota. Pilota Er Basa. Mi ćemo tražiti dodatne informacije i od Rusa i od NATO-a da vidimo zašto se neko pravi pametan da ugrožava civile na nekom letu. Ovo vam govori razmere pritisaka sa kojima se susrećemo - rekao je predsednik Vučić.

Predsednik Vučić je otkrio i detalje razgovora sa ruskim liderom Vladimirom Putinom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
nesko09

08.04.2022 05:52

To je moglo da se snimi i dokumentuje pre bilo kakvih postavljanja pitanja NATO-u.Ovako ostaje da ,kao i do sada,verujemo u pricu.A koliko smo mocni to je poznato,ne treba da nas predsednik obavestava.Razmislja se o tuzbi protiv onih koji ne isporucuje kupljenu tehniku?Da li ste vi realni?Niste u stanju da se izborite sa olosem u svojim redovima,pokrijte se usima i zivite u lazima.

Brus

08.04.2022 06:43

Pa fašisti...

Brus

08.04.2022 07:04

Čemu čuđenje?Kao da ne znamo da je NATO fašistička firma raznih Soroša,Anjelija,Rokfelera,Kenedija,London Sitija....