LIGA EVROPE! Veče produžetaka i uzbuđenja, poznati svi četvrtfinalisti!

Autor:

Sport

17.03.2022

22:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odigrane su sve revanš utakmice osmine finala Lige Evrope!

LIGA EVROPE! Veče produžetaka i uzbuđenja, poznati svi četvrtfinalisti!

Foto: Veljko Petrović

Dogodilo se i to, "kraljica Lige Evrope" Sevilja ispala je u osmini finala tog evropskog takmičenja.Španci su poraženi u Londonu od Vest Hema rezultatom 2:0, domaćin je poveo u 39. minutu golom Tomasa Součeka što im je donelo produžetke.Presudio je detalj iz 112. minuta kada je Andrij Jarmolenko iskoristio odbijenu loptu i sproveo je u mrežu Bonoa.

Reprezentativac Srbije Nemanja Gudelj izašao je iz igre u 111. minutu, malo pre primljenog gola.Drugi "orao" Filip Kostić prošao je mnogo bolje pošto je asistirao u remiju Ajntrahta sa Betisom 1:1.

 

 

Španci su dvomeč odveli u produžetke posle gola Borhe Iglesijasa u 90. minutu, a onda je usledio odgovor ekipe iz Frankfurta.Navijači su već videli penale, ali tako nisu mislili Kostić i Martin Hintereger koji je, posle centaršuta Srbina s leve strane, matirao golmana Betisa i tako odveo Ajntraht u četvrtfinale Lige Evrope.

Prethodno je Barselon izbacila Galatu, Rndžers je bio bolji od Crvene zvezde, dok je Braga izbacila Monako.

Četvrtfinalisti Lige Evrope: Atalanta, Rendžers, Barselona Braga, Betis, Lion, Lajpcig, Vest Hem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading