MOĆNA PORUKA PIKSIJU! Pitali su Borjana o Stojkoviću, kapiten Zvezde odgovorio NA KECA!

Autor:

Sport

04.04.2022

18:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se nakon žreba.

MOĆNA PORUKA PIKSIJU! Pitali su Borjana o Stojkoviću, kapiten Zvezde odgovorio NA KECA!

Foto: Starsport

Milan Borjan

Kapiten reprezentacije Kanade Milan Borjan istakao je da bi voleo da odmeri snage sa selekcijom Srbije u nokaut fazi Mundijala u Kataru.

Tom prilikom, čuvar mreže Crvene zvezde irazio je veru u selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija, a na pitanje o susretu sa Srbijom, odgovorio je "kao iz topa"!

Zašto da ne - kroz osmeh je za "Kurir" poručio Borjan, a potom je dodao:

Verujem u Piksijeve sposobnosti. Pokazao je da je trener koji ima kredibilitet, znanje i harizmu koju vrlo lako prenosi. Momci ga poštuju i slušaju, napravio je sjajnu konekciju sa igračima. Nedavno sam imao priliku da malo duže sedim i razgovaram sa njim, oduševio sam se kakav je čovek, motivator i vizionar. Želim mu svu sreću i siguran sam da će reprezentacija Srbije dogurati daleko! - podvukao je Milan Borjan.

Republika

Foto: ATA Images

Borjan "skinuo kapu" Piksiju

Podsetimo, "zemlja javorovog lista" će na Mundijalu nastupiti u grupi F, zajedno sa Belgijom, Hrvatskom i Marokom, dok će se Orlovi za plasman u osmini finala boriti sa Brazilom, Švajcarskom i Kamerunom. Svetsko prvenstvo je na programu od 21. novembra do 18. decembra, a usvojen je novi propis o ulasku navijača u Katar, o čemu više možete da pročitate OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading