NIŠTA OD PUTA U KATAR: Ko OVO ne ispuni, NE MOŽE na Mundijal - postavljen RADIKALAN USLOV, šta će REĆI Srbi?!

Autor:

Sport

04.04.2022

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivali detalji!

NIŠTA OD PUTA U KATAR: Ko OVO ne ispuni, NE MOŽE na Mundijal - postavljen RADIKALAN USLOV, šta će REĆI Srbi?!

Foto: Starsport

Katar je povukao radikalan potez uoči Svetskog prvenstva u fudbalu, koje će se odigrati od 21. novembra do 18. decembra u toj zemlji. Naime, u tom periodu osobama koje nemaju kupljenu kartu za Mundijal neće biti dozvoljen ulazak u državu, već će biti vraćeni sa aerodroma.

Ovakva odluka je usvojena usled nedostatka smeštajnih kapaciteta za prijem stotine hiljada navijača iz različitih krajeva planete.

Doneta je odluka da će samo navijačima sa ulaznicama za utakmice biti dozvoljene vize. Biće im potrebne službene navijačke legitimacije da uđu u Katar, a onima koji ih nemaju neće biti dozvoljeno da putuju. Pravila su stroga i postoje sa razlogom - izjavio je Berhold Trenkel, glavni operativni direktor za turizam u ovoj zemlji.

 

 

Podsetimo, plasman na Svetsko prvenstvo, na dominantan način, obezbedila je i selekcija Srbije, koja će igrati u grupi G sa Brazilom, Švajcarskom i Kamerunom. Usled novih pravila, fanovi srpske reprezentacije moraće dobro da se potrude da na vreme obezbede ulaznice, kako bi uopšte mogli da uđu u Katar...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading