UOČI MEČA SA SRBIJOM: Eriksen je UDARNA VEST, Piksi NA POTEZU!

Autor:

Sport

27.03.2022

15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danac još jednom oduševio Evropu.

UOČI MEČA SA SRBIJOM: Eriksen je UDARNA VEST, Piksi NA POTEZU!

Foto: Tanjug/AP

Kristijan Eriksen

Ofanzivni vezista Kristijan Eriksen u utorak će početi meč protiv Srbije, što će biti njegov prvi start u dresu nacionalnog tima još od juna prošle godine.

Eriksen je tada kolabirao na stadionu "Parken" tokom duela Danaca i Finaca u okviru grupne faze Evropskog prvenstva. As Brentforda je u subotu uveče postigao pogodak protiv Holandije, samo dva minuta pošto je ušao u igru, a njegov nastup od prvog minuta protiv Srbije potvrdio je i selektor skandinavske selekcije Kasper Hjulmand.

Nisam očekivao da će tako brzo biti toliko dobar. Odlično je trčao, dao je ritam igri. Pokazao je smirenost. Uživam gledajući ga kako igra - naveo je Hjulmand, uz potvrdu da će Eriksen zaigrati među startnih 11.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Eriksen izvodi korner na stadionu "Johan Krojf"

Za njega, susret u Kopenhagenu nosiće dodatnu emocionalnu težinu.

Biće izuzetno posebno. Utakmica protiv Holandije je bila samo zagrevanje za utorak, gde ću trčati na terenu na kome se to dogodilo - kazao je Eriksen.

Podsetimo, Srbija u utorak gostuje u Danskoj, a selektor Orlova Dragan Stojković Piksi moraće da pronađe način kako da izađe na kraj sa lucidnim plejmejkerom, koji je izuzetno motivisan pred prijateljski duel na stadionu Kopenhagena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading