SRPKINJA NOVA VLASNICA ČELZIJA? Vrela pevačica posle Abramoviča preuzima "PLAVCE"

Autor:

Sport

09.03.2022

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ratna dešavanja u Ukrajini implementirala su se i na englesku Premijer ligu.

SRPKINJA NOVA VLASNICA ČELZIJA? Vrela pevačica posle Abramoviča preuzima "PLAVCE"

Foto: Tanjug/AP

Dosadašnji vlasnik londonskog Čelzija, Roman Abramovič bio je prinuđen da napusti kormilo kluba, a kako se saznaje, "Plavci" uskoro dobijaju novog vlasnika.

Od ranije je poznato da Abramovič traži oko 3.000.000.000 funti kako bi nekome prepustio klub, a među retkima koji su spremni da ponude toliki novac je Nik Kendi, britanski milijarder. Kendi je trenutno u pregovorima sa nekolicinom američkih investitora koji bi želeli da ulože u klub sa "Stamford Bridža" i ukoliko dođe do definitivnog dogovora, u buduće bi loža "Plavaca" bilo mesto ka kojem bi sve kamere bile okrenute.

 

 

Naime, supruga Nika Kendija je Holi Kendi, australijska glumica i pevačica poznatija po umetničkom imenu Holi Valans, a posebno treba naglasiti da je ona poreklom Srpkinja. Prezime joj je zapravo Vukadinović. Njen otac Rajko Vukadinović bio je maneken i pijanista u Beogradu, a kada se preselio u Australiju oženio se sa Rejčel Stivens, Britankom koja ima i špansko poreklo.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading