KRAJ JEDNE ERE: Šokantne vesti stižu iz Londona, ABRAMOVIČ se povukao sa mesta prvog čoveka ČELZIJA!

Autor:

Sport

26.02.2022

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Senzacionalna vest večeras stiže iz Engleske...

KRAJ JEDNE ERE: Šokantne vesti stižu iz Londona, ABRAMOVIČ se povukao sa mesta prvog čoveka ČELZIJA!

Foto: Tanjug/AP

Roman Abramovič

Uoči finalnog meča kupa protiv ekipe Liverpula, a podstaknut velikim pritiskom zbog dešavanja u Ukrajini i svog velikog prijateljstva sa predsednikom Ruske Federacije, Vladimirom Putinom, vlasnik londonskog Čelzija, Roman Abramovič povukao se mesta prvog čoveka kluba.

Svoju odluku Abramovič je obrazložio sledećim rečima:

- Tokom mog skoro dvadesetogodišnjeg rukovođenja Čelzijem, uvek sam na svoj položaj gledao kao ulogu čuvara kluba čiji je osnovni zadatak omogućavanje da danas budemo uspešni koliko god to možemo, kao i da gradimo budućnost koja bi bila uspešnija od sadašnjosti - istakao je prvi čovek "Plavaca" i dodao:

- Uvek sam donosio odluke u najboljem interesu kluba i ostajem privržen tim vrednostima. Iz tih razloga danas poveriocima Čelzijeve dobrotvorne fondacije predajem klub na upravljanje, jer verujem da su oni trenutno u najboljoj poziciji da brinu o interesima kluba, igrača, osoblja i navijača - zaključio je Roman Abramovič.

 

 

Jasno je da se jedna era ne samo Čelzija i engleskog fudbala okončala. Ostaje da se vidi kako će u narednom periodu klub funkcionisati...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading