PREMIJER LIGA: Pukla petarda u Londonu, "Karamele" tonu sve niže! (VIDEO)

Autor:

Sport

08.03.2022

07:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poslednjem susretu 28. kola engleske Premijer lige, domaća ekipa Totenhema ubedljivo je slavila na domaćem terenu.

PREMIJER LIGA: Pukla petarda u Londonu, "Karamele" tonu sve niže! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Ekipta trenera Antonija Kontea do nogu je potukla goste iz Liverpula rezultatom 5:0 i najavila da će ekipa trenera Franka Lamparda do kraja aktuelne sezone voditi grčevitu borbu za opstanak u eliti engleskog fudbala.

Treba napomenuti i da je golmanu Evertona, Džordanu Pikfordu ovo bio jubilarni 200. meč, ali će mu svkako po lošem ostati u pamćenju.

 

 

 

 

Totenhem je bio dominantna ekipa i na kraju zasluženo slavio. Protivnik za više od 90 minuta susreta nije uspeo da uputi niti jedan šut u okvir gola. Hari Kejn je sa dva gola na ovom meču stigao do dvocifrenog broja ligaških pogodaka u osmoj uzastopnoj sezoni.

 

 

 

 

Totenhem je sa nova tri boda prišao bliže Vest Hemu i Mančester junajtedu koji su pretrpeli poraze u ovom kolu. Imaju isto bodova kao tim iz Londona, odnosno dva manje od Junajteda, ali i dva meča manje od te dve ekipe. 

 

 

Everton je posle ovog poraza još blže zoni ispadanja. Trenutno su prvi iznad crte i beže Barnliju jedan bod uz meč manje.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading