UVERTIRA PRED ŠKOTSKU: Poslednje pripreme pred POHOD!

Autor:

Sport

05.03.2022

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Publika je 12. igrač.

UVERTIRA PRED ŠKOTSKU: Poslednje pripreme pred POHOD!

Foto: Starsport

Mijat Gaćinović i Seku Sanogo

Igrač Crvene Zvezde, Seku Sanogo, komentarisao je predstojeću utakmicu protiv Novog Pazara i proslavu 77. rođendana kluba.

- Dovoljno dugo sam u Zvezdi da znam kakvu atmosferu prave naši navijači, pogotovo u ovakvo lepim okolnostima kao što je proslava rođendana. Razgovaramo u svlačionici o narednom meču i svi smo veoma uzbuđeni, baš zbog broja ljudi koje očekujemo na stadionu. Svaki meč doživljavamo kao finale, a ako je negde publika 12. igrač onda je to na našem stadionu - rekao je Sanogo.

Pozvao je da što više navijača crveno-belih dođe na utakmicu.

- Usresređeni smo ka cilju, verujemo da možemo ponovo da budemo šampioni i pokušaćemo da pobedimo svaku utakmicu u prvenstvu do kraja sezone. Mislim da je to i više nego realno, a uostalom meč u nedelju će da bude i dobra uvertira pred put u Škotsku. Prava prilika da nas navijači “isprate”, premda sam siguran da će i tamo biti mnogo naših pristalica. Tako da, nadam se da će što više navijača da dođe sutra - izjavio je.

 

 

Prokomentarisao je i učinak na derbiju.

- Zadovoljan sam kako igram, ne samo ja, već i čitav tim. Na derbiju smo delovali odlično i mislim da su svi navijači bili zadovoljni time kako smo se pokazali, a znamo koliko je taj meč važan za zvezdaše. Nema razloga da tako ne bude i u nedelju, pogotovo uz podršku kakvu očekujemo da ćemo imati. Želimo da pobedimo i da to bude jedan pravi zvezdaški dan. Vidimo se u nedelju - poručio je reprezentativac Obale Slonovače.

Utakmica protiv Novog Pazara biće odigrana na Marakani, 06.03. u 16:15 časova, u okviru 26. kola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading