NAPUŠTA MARAKANU NAKON GOLA NA PROLEĆNOJ PREMIJERI: Ovogodišnji učesnik Lige šampiona sprema ATRAKTIVNU PONUDU za miljenika Delija!

Autor:

Sport

15.02.2022

07:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Milojevića naciljao je Milana Pavkova kao prvog napadača Malmea!

NAPUŠTA MARAKANU NAKON GOLA NA PROLEĆNOJ PREMIJERI: Ovogodišnji učesnik Lige šampiona sprema ATRAKTIVNU PONUDU za miljenika Delija!

Foto: Starsport

Milan Pavkov sa saigračima

Miloš Milojević, trener Malmea i doskorašnji asistent Dejana Stankovića, u potrazi je za prvim napadačem pred početak sezone u Švedskoj.

Nakon što je redove švedskog šampiona napustio hrvatski napadač Antonijo Mirko Čolak kome je istekla pozajmica iz grčkog PAOK-a, ostalo je upražnjeno mesto prvog napadača, a Milojević kao prvu želju ima Milana Pavkova.

Ovosezonski učesnik Lige šampiona već je poslao u januaru ponudu za Pavkova od 1.000.000 evra, ali je ona glatko odbijena. Kako prelazni rok u Švedskoj još uvek traje, očekuje se da tamošnji šampion pošalje uskoro novu, poboljšanu ponudu.

Foto: Starsport

Milan Pavkov

Dejan Stanković nije spreman da se odrekne Pavkova i samim tim ostane na samo jednom klasičnom špicu, novopridošlom Ohiju, ali je sve moguće ukoliko Malme pošalje neku atraktivnu ponudu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading