NOVI POČETAK ZA LUKU: Nakon ovoga ništa neće biti isto, objava koja je oduševila mnoge!

Autor:

Sport

10.02.2022

20:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane. Upravo na ovaj način mogla bi se okarakterisati najnovija vest koja stiže iz španske prestonice.

NOVI POČETAK ZA LUKU: Nakon ovoga ništa neće biti isto, objava koja je oduševila mnoge!

Foto: Tanjug/AP

Naime, najbolji napadač madridskog Reala, Karim Benzema ima problema sa povredom, pa će trener "kraljevskog kluba" Karlo Anćeloti imati velikih problema kada je sam špic napada u pitanju.

Kao jedna od mogućih opcija najavljivao se povratak nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde i srpskog reprezentativca, Luke Jovića u startnu postavu.

Kako se može zaklučiti po osnovu najnovije objave Reala na društvenim mrežamama, na kojoj je prikazan upravo Luka Jović na treningu pred prvenstveni meč sa Viljarealom, za očekivati je da upravo naš internacionalac predvodi špic ekipe Karla Anćelotija.

 

 

Interesantno je napomenuti, da su mnogi navijači madridskog kluba prilično radosno reagovali na ovu objavu, izrazivši želju da baš Jović dobije priliku da zaigra od prvog minuta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading