POTRES NA TOPČIDERSKOM BRDU: Šta će REĆI Delije, a šta Grobari? Stiže MEGA POJAČANJE!

Autor:

Sport

12.01.2022

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan je naciljao pojačanje na poziciji zadnjeg veznog, a izgleda da će u Humsku da "sleti" bivši as Crvene zvezde Srđan Mijailović.

POTRES NA TOPČIDERSKOM BRDU: Šta će REĆI Delije, a šta Grobari? Stiže MEGA POJAČANJE!

Foto: Starsport

Detalj sa Večitog derbija - duel Rikarda i Kange

Naime, aktuelni vicešampion Srbije već je uspostavio kontakt sa Čukaričkim, a "Brđani" navodno traže obeštećenje od 500 hiljada evra za popularnog Mićka. Partizanu je to previše, ali se očekuje pogodba narednih dana, nakon što i zvanično počnu pregovori. Interesovanje crno-belih za Mijailovića potvrdio je i direktor Čuke Vladimir Matijašević.

- Za Mijailovića nije bilo zvaničnih ponuda, ali su nas zvali iz Partizana, crno-beli su stupili u kontakt preko njegovih agenata i u naredna dva-tri dana će se znati definitivno šta će biti sa Mijailovićem - otkrio je Matijašević.

Što se tiče 28-godišnjeg veznog fudbalera, on ne bi imao ništa protiv selidbe u Humsku, iako bi se suočio sa dodatnim pritiskom jer je lane nosio dres Večitog rivala. Mijailović bi dobio znantno veću platu, a imao bi priliku da se sa crno-belima bori za trofeje.

Podsetimo, "Parni valjak" je razmatrao da angažuje povratnike, Ljubomira Fejsu ili Marka Jevtovića, ali je izbora pao na momka koga je u seniorskoj konkurenciju "u vatru" gurnula legenda Zvezde Robert Prosinečki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading