LAZETIĆ BLISTAO: Crvena zvezda startovala pobedom u LIGI ŠAMPIONA!

Autor: Republika

Sport

29.09.2021

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Startovali su omladinci Crvene zvezde Ligu šampiona za mlade na najbolji mogući način, pobedom nad ekipom Sent Patrika na gostujućem terenu rezultatom 2:1.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Omladinci FK Crvena zvezda

Blistao je mladi napadač Marko Lazetić sa dva pogotka kojim je rešeno pitanje pobednika još u prvom delu igre, ali su domaći uspeli u nadoknadi vremena da smanje rezultat.

Okosnica ostalih ekipa sastavljena od fudbalera rođenih 2003. godine, a za crveno-bele su večeras startovala tri fudbalera koji imaju 16 godina, to su Stefan Marinković, Luka Lečić i Mirko Nikolašević.

Nije se mnogo čekalo na to da Zvezda dođe do prednosti, pa je već u trećem minutu talentovani Marko Lazetić pogodio mrežu rivala posle asistencije Stefana Lekovića. Nastavili su da prete Zvezdini omladinci, pa su tako i Kahvić i Nikolašević mogli da pogode u prvih 10 minuta, ali se Kili dobro pokazao u oba navrata.

Zapretio je zapaženi Nikolašević domaćinu i u 26. minutu, ali je ponovo Kili uspeo da zaustavi udarac. Nisu Irci mnogo pretili, sem u jednoj situaciji koju je Marinković rutinski zaustavio, a da se na odmor ode sa dva gola prednosti za srpski tim, pobrinuo se - Marko Lazetić.

Ponovo je talentovani centarfor pokazao da se u kaznenom prostoru rivala snalazi kao "riba u vodi" i na pravi način iskoristio asistenciju Milosavića.

Učenici Marka Neđića su strpljivo gradili napade i delovalo je kao da se nisu zadovoljavali time što imaju sasvim dobar rezultat pred povratak u Beograd, već da su išli na "gol više".

Pretio je Nikolašević u dva navrata u 68. minutu, ali je malo koncentracije nedostajalo u završnici, veoma zapaženom ofanzivcu Zvezde.

Zbog drugog žutog kartona koji je dobio defanzivac Melentijević, Zvezda je utakmicu završila sa 10 igrača, a onda i u nadoknadi vremena primila pogodak kada je Mekormak pogodio i postavio konačan rezultat.

Revanš utakmica zakazana je za 20. oktobar i igraće se na stadionu FK Čukarički.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading