ARNAUTOVIĆ: Uzeo sam sat Murinju

Autor: I. V.

Sport

20.10.2017

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekstratalentovani momak "lude" glave. Nekada nada milanskog Intera, sada napadač Vest Hema ispričao je kako je dobio sat od Murinja.

Marko Arnautović, najbolji igrač reprezentacije Austrije

- Prespavao sam doručak tokom priprema u Abu Dabiju 2009. Bilo je to prvo kašnjenje. Potom smo imali timski sastanak. Hotel je bio ogroman, moja soba je bila na 75. sprato. Čekao sam lift, pritiskao dugme i pritiskao, imao sam sedam minuta i mislio sam da ću da stignem. Ali nisam uspeo. Katastrofa broj dva. Onda se desilo opet pre nego što smo se sastali pred utakmicu i pomislio sam da će me ubiti. Malo smo se svađali pa sam ostatak dana trenirao sam. Vratili smo se u Milan i imali smo jutarnji trening i ja sam došao na vreme. Ali nije bilo nijednog auta tamo. U stvari smo taj dan imali trening popodne. Murinjo je bio tu sa stručnim štabom, ustao je i aplaudirao mi je i smejao se. Rekao mi je: "Ti si moj čovek. Došao si pet sati pre treninga. Volim te. Evo ti moj sat". I dalje imam taj sat kod kuće - otkrio je Arnautović sjajnu anegdotu sa ekscentričnim Portugalcem. 

Sjajni reprezentativac Austrije rekao je da je svuda imao problema.

"Na svakom mestu su me izbacili. Znao sam da se potučem sa trenerima i kažem: "Što vičeš na mene? Da li si mi otac? Pričaj normalno sa mnom". Gde god bih otišao, u Rapid ili Austriju Beč, bilo je problema. Samo sam želeo da mi trener kaže: "Izađi na teren i pobedi" - rekao je Arnautović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading