POZNATA INFLUENSERKA UHVAĆENA U PLJAČKI! Hvalila se LUKSUZOM na sva usta, a onda preplašila ljude - Evo ko joj je pomogao

Autor: N.J.

Lifestyle

12.06.2023

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hvalila se bogatstvom, a onda je uhvatili u pljački!

POZNATA INFLUENSERKA UHVAĆENA U PLJAČKI! Hvalila se LUKSUZOM na sva usta, a onda preplašila ljude - Evo ko joj je pomogao

Foto: TikTok/karinalaiino

Influenserka Karina Laino Gomes naširoko se hvalila svojim bogatstvom, pogotovo na društvenim mrežama gde je prikazivala luksuzan način života. I kako nas uvek život iznenadi, tako je influenserka uhvaćena u pljački za koju je i optužena. U istom navodno joj je pomogao dečko Edmilson Souz da Silva. Inače, infulenserka je izuzetno popularna i na TikTok - u te je na društvenoj mreži sledi čak preko 60. 000 ljudi.

Ovaj par, kao Boni i Klajd navodno su zajedno delovali, a kako su istražitelji objasnila uloga influenserke bila je da natera žrtve da se predaju da bi ih njen dečko opljačkao. Oni su imali i pomoć, odnosno vozača koji ih je prevozio od mesta do mesta, izvešatava "Globo".

Foto: TikTok/karinalaiino

Karina se snima za TikTok

Par je uhapšen tako što je obezbeđenje jedne banke primetilo automobil koji je stajao ispred. Policija je potom stigla na lice mesta, par je nakon toga pokušao da pobegne, a samo nekoliko metara od banke uhapšeni su. Navodno su imali i napunjen pištolj. 

Par je tada priznao pljačke i navodno su imenovali još četiri učesnika koji su im pomagali, a ostaće u pritvoru dok se ne okonča istraga. Influenserka i njen dečko često su objavljivali slike, a pogotovo ona promovisala je luksuzan način života. Takođe, često se i osudno slikala i pokazivala zategnuto telo, piše "Njujork post".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading