NAKON ŠTO JE RODILA TROJKE, OSETILA JE DA SA NJOM NEŠTO NIJE DOBRO: Govorili su joj da su samo HORMONI, a dijagnoza je TRAGIČNA!

Autor: Republika/M.Ognjenović

Lifestyle

04.01.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ema se godinama borila sa neplodnošću, kada je dobila bebe mislila je da je napokon kraj mukama, ipak, za nju su tek počele.

NAKON ŠTO JE RODILA TROJKE, OSETILA JE DA SA NJOM NEŠTO NIJE DOBRO: Govorili su joj da su samo HORMONI, a dijagnoza je TRAGIČNA!

Foto: youtube/printscreen/ Cancer Research UK

Ema Kamel je samohrana majka četvoro dece, koja nije ni slutila da će joj se život u potpunosti promeniti nakon poslednjeg porođaja. 

Naime, nakon porođaja gde je na sve donela tri zdrave bebe, počeli su problemi sa hormonima, tako reći, mislili su da je to problem zbog začepljenih kanala zbog dojenja, međutim dijagnoza je bila mnogo gora, imala je rak dojke. 


- U mojoj porodici nije bilo raka, a nakon toliko godina borbe sa neplodnošću i vantelesnom oplodnom, poslednja stvar o kojoj sam razmišljala je bio rak - rekla je Ema. 

Ona je napipala kvržicu ali je sve to prepisala dojenju, te su je svi uveravali da nema razloga za brigom. 

Iako je kvržica jedna od glavnih simptoma, postoji još mnogo za koje se ne govori dovoljno. 

Republika

Foto: youtube/printscreen/ Cancer Research UK

Majka je nakon trudnoće sa njima opipala opasnu kvržicu

 

- Koža na mojim grudima je bila naborana i bradavica mi je bila izvrnuta, ali, znajući malo o drugim simptomima raka dojke, opet sam sve to prepisala dojenju - rekla je ona. 

Kada je konačno otišla na pregled, svi strahovi su se potrudili. Dobila je dijagnozu invanzivnog raka dojke.

- Gurajući ogromna trokrevetna kolica po lokalnom parku ili glavnoj ulici, dok moj sin trči, ja sam sa šalom i šeširom koji pokrivaju ćelavu glavu i smrtno belo lice. Navikla sam na poglede, često se osećam da sam lokalna atrakcija  - rekla je. 

Ipak, postojalo je nešto bitnije, a to je da se izbori sa bolesti i ostane živa.  Srećom, ona je bolest pobedila i ostala sa svojom porodicom. 

- Te rane godine su uglavnom bile mračne i tuga je ta sa kojom se i danas borim zajednom sa ovom "kvržicom". Samo želim da bude prisutna dok moja deca odrastaju - rekla je ona za kraj. 

Ovo je ogroman apel da se sve žene na vreme pregledaju! Bez obzira kakva je promena u pitanju, veoma je važno ipak proveriti za svaki slučaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading