IRINA TOKOM PRVOG PLESA "POČASTILA" GOSTE: Sevnulo MEĐUNOŽJE, noga u vis, a mladoženja je strasno "napao" - IMAMO I SNIMAK

Autor:

Lifestyle

28.10.2023

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi ne zamišljaju ovako ples na svadbi.

IRINA TOKOM PRVOG PLESA "POČASTILA" GOSTE: Sevnulo MEĐUNOŽJE, noga u vis, a mladoženja je strasno "napao" - IMAMO I SNIMAK

Foto: Printscreen/https://www.instagram.com/pavlova_irina88/

Irina Pavlova

Influenserka Irina Pavlova iz Ukrajine nedavno se udala za momka u kog je ludo zaljubljena, a upriličeno je slavlje tim povodom. Oragnizovali su venčanje za manji krug ljudi, a ako je suditi prema fotografijama i videima koje je kasnije objavila svi su se i ludo zabavili.

Ipak, prvi ples nije bio tako tradicionalan kao što zamišljate. Irina je želela da bude malo atraktivnija mlada, te je venčanica imala ogroman šlic, a u momentima zanosa tokom plesa pokazala je previše. Tačka je počela senzualnim plesnim pokretima i prilaskom mladoženji, tada on je hvata butinu koju diže. U momentima plesa Irina nije primetila da joj se već uveliko vidi donji veš. 

Foto: Printscreen/https://www.instagram.com/pavlova_irina88/

Irina Pavlova prvi ples

Par se strasno ljubio kao da nije bilo nikoga okolo, te im zavnice nikako nisu smetale. Neko bi rekao da je ovo i previše provokativno za prvi ples i goste koji prisustvuju slavlju. Ovaj video prikupio je više od tri miliona pregleda i preko 90.000 lajkova.

Oni koji su slobodnijih shvatanja reći će vam da je to njihova svadba samim tim mogu da rade šta god žele i nisu "dužni" da se ponašaju prema nekim nepisanim pravilima. 

 

 

Svakako mnogi bi ovo okarakterisali kao nepristojno, pogotovo ako uzmemo u obzir donji veš koji je jasno pokazala gostima, verovatno nenamerno. 

Da li je ovaj par otišao "malo dalje" tokom prvog plesa?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading