JEDU SE PO CEO DAN I SAMO GOMILAJU BRIGE: Za ova 4 horoskopska znaka stres je nezaobilazan

Autor:

Lifestyle

29.10.2022

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U današnje vreme stres vreba sa svih strana i teško ga je izbeći.

JEDU SE PO CEO DAN I SAMO GOMILAJU BRIGE: Za ova 4 horoskopska znaka stres je nezaobilazan

Foto: pexels.com

Međutim, postoje horoskopski znakovi kojIma negativnost ipak stvara najviše problema.

Ribe

Osobe rođene u znaku Ribe su uvek u žurbi, rade na svojim veštinama i kreativnosti i zbog toga im je nivo kortizola uvek visok. Puni su mašte i stalno razmišljaju, a skloni su da od “muve naprave magarca”. Na taj način u svoj život unose mnogo stresa.

Vodolija

Vodolije često brinu oko sitnica. Previše razmišljaju o budućnosti i stvarima na koje ne mogu uticati. Upravo to je glavni razlog njihove negativne energije usled stresa.

Obično sebi zadaju previše posla, a onda se muče da ispune rokove.

Ovan

Ovaj znak i stres uvek idu ruku pod ruku. Ovnovi su snažni, ali uvek u svojim mislila se pogube. Zbog toga su skloni da se brinu i oko najednostavnije stvari. Takođe, neodlučni su i to im stvara nove brige i probleme.

Lav

Lavovi imaju visoke standarde i kako bi mogli da ih održavaju, uvek su u žurbi zbog stresa. Čak i mala ili trenutna promena u njihovim planovima može da ih izbaci iz takta i stvori im poteškoće.

Ovaj znak se bavi karijerom, ciljevima, i verujeda zaslužuje biti pobednik, a kada se to ne dogodi onda je pod stresom, piše Pinkvilla.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading