JEDNA STVAR ISTRAŽITELJIMA PRIVUKLA PAŽNJU! Policija izvršila pretres kuće ubice male Danke Ilić

Autor: A.K.G/M.V.B

Hronika

04.04.2024

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Detalji hapšenja ubica male Danke Ilić.

JEDNA STVAR ISTRAŽITELJIMA PRIVUKLA PAŽNJU! Policija izvršila pretres kuće ubice male Danke Ilić

Foto: Republika, Društvene mreže

Srđan Janković, 50-godišnji meštanin sela Luke, priveden je pod sumnjom za ubistvo male Danke Ilić (2), zajedno sa svojim kolegom Dejanom Dragijevićem istih godina.

Prilikom hapšenja, policija je izvršila pretres njegove kuće i zaplenila brojne predmete, uključujući i radna odela koja su bila besprekorno čista, što je privuklo pažnju istražitelja. Takođe, snimci sa sigurnosnih kamera postavljenih na njegovom domu postali su deo dokaznog materijala.

Srđan Janković je decenijama radio u Vodovodu, pre nego što je odlučio da pokuša sreću u Nemačkoj.

Međutim, neuspešno prilagođavanje novom okruženju navelo ga je da se vrati na svoj prethodni posao.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Traganje za telom Danke Ilić

Prilikom prvog pretresa kuće osumnjičenog, istražitelji su pronašli tragove na njegovoj bluzi, koje su odmah uzeli kao potencijalni dokaz. 


Intenzivna potraga sprovodi se širom sela u kom živi osumnjičeni Srđan Janković, a svi detalji o ovom delikatnom procesu istraživanja biće objavljeni u posebnom izveštaju.

Prema dosadašnjim saznanjima, Danka Ilić je zadavljena nakon što su je udarili kolima.

Ministar policije Bratislav Gašić obraćao se javnosti nakon vesti da je Danka Ilić, devojčica za kojom je tragalo 10 dana, monstruozno ubijena.

- Po izlasku iz stana pratili smo forenzički mobilni telefon, pratili trasu, proveravali kada je nastala fotografija i tačnost vremena, jer nam je to bila bitna informacija. 

Prema svim informacijama kojima raspolažemo, izneću vam retrospektivu. Majka Ivana Ilić je u 13.10 došla sa decom iz Bora. Ona se igrala sa decom i slikala ih. Mužu je u 13.22 poslala slike. Sin joj je tražio vodu, a za par minuta je shvatila da Danke nema. U 13.51 je zvala muža, a policija je stigla u 13 i 59 - rekao je ministar Gašić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Saban

05.04.2024 19:17

Sve ovde smrdi ko septicka jama. Doticne boh stavio na elektricnu stolicu i krenuo s 50w lagano dok se ne sjete dana kad su rodjeni. Majku bih isto,jer je nemoguce sve sto se iznosi i pise da je odradjeno tako profesionalno i brzo. Sve je ovde sumnjivo i da tjela nema,ko zna kakva je tu mucka i namestaljka upitanju.

Odgovori 37 4