VOZAČ JE IMAO ZAKASNELU REAKCIJU NA POLIGRAF! Gašić izneo nove šok detalje ubistva male Danke: Odveli su nas do deponije, ali...

Autor:

Hronika

04.04.2024

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubice male Danke Ilić priznali su krivicu.

VOZAČ JE IMAO ZAKASNELU REAKCIJU NA POLIGRAF! Gašić izneo nove šok detalje ubistva male Danke: Odveli su nas do deponije, ali...

Foto: Printskrin/RTV PINK

Bratislav Gašić

Ministar policije Bratislav Gašić je rekao da su osumnjičeni i drugi dan potrage dovedeni i poligrafski testirani.

Srđan Janković iz sela Luka i Dejan Dragijević iz sela Zlot sumnjiče se da su prošlog utorka udarili automobilom "Fijat punto" devojčicu, potom je zadavili, a onda je bacili na obližnju deponiju. Dragijević je navodno upravljao vozilom, a Janković je bio suvozač.

- Vozač je imao zakasnelu reakciju na poligraf. A suvozač je imao reakciju. Istog dana su oduzeta sva tri automobila. Dakle njihova vozila, i službeni auto. Sve podatke smo uzeli i sa branika, i iz unutrašnjosti. Njih dvojica su nas odveli do deponije da pokažu gde su bacili telo. Ali imamo saznanja da se jedan od njih dvojice 28. vratio na mesto gde su bacili telo, i prebacio ga na drugo mesto. Ne možemo da im verujemo jer jedan na drugog prebacuju krivicu - rekao je ministar policije.

On je rekao da je u trenutku kada je počela sednica Vlade dobio izveštaj iz Bora da su i jedan i drugi priznali krivicu.

- I tu informaciju sam doneo predsedniku. Zato je on objavio, ja ne vidim ništa sporno. Mi smo se jutros rano obratili javnosti i objasnili šta radimo od istrage. Kada sam ušao u salu dobio sam informaciju da je i drugi priznao krivicu, i da su pripadnici MUP na lokaciji - kaže Gašić.

Dodao je i da je otac male Danke Miloš Ilić zaustavio automobil u kome je u tom trenutku bilo telo Danke, pitao Srđana i Dejana da li su videli devojčicu, što su oni negirali.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading