SRĐAN UGUŠIO I ZAKOPAO DANKU, PA OKOPAVAO BAŠTU! Isplivali jezivi detalji - UBICA BIO POTPUNO HLADNOKRVAN!

Autor:

Hronika

04.04.2024

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije tvrde da se posle ubistva ponašao uobičajeno.

SRĐAN UGUŠIO I ZAKOPAO DANKU, PA OKOPAVAO BAŠTU! Isplivali jezivi detalji - UBICA BIO POTPUNO HLADNOKRVAN!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Društvene mreže

Srđan Janković iz sela Luka i Dejan Dragijević iz sela Zlot su osumnjičeni za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić, koja je nestala deset dana.

Prema sumnjama, Janković je upravljao službenim vozilom JKP Vodovod kada je, navodno, udario devojčicu na Banjskom putu, dok je Dragijević bio s njim. Dete je navodno bilo živo, ali su ga ubice zadavile i bacile na deponiju.

Republika je danas u Boru, kao i u rodnim mestima dvojice osumnjičenih za ubistvo i iz minuta u minut izveštava o novim informacijama o pronalasku tela i ubistvu male Danke.

Šteta za ono dete. I ako se desio udes, trebalo je da prevezu dete u bolnicu, a ne da ga ubiju. Nije bio agresivan - rekla nam je komšinica.

- Bio je ovde u nedelju, sređivao je baštu. Najnormalnije se ponašao, kao da nije ništa bilo. Ne možemo da verujemo da se pravio kao da se ništa nije desilo, svi u selu smo šokirani - dodali su.

Dete zakopao, komšijama se uredno javljao

Kako su za Republiku ispričali susedi osumnjičenog za ubistvo, tog dana kada je Danka nestala, videli su ga na stanici.

- To veče kada je nestala Danka videli smo ga na stanici. Najnormalnije nam se javio - istakao je jedan meštanin.

Podsetimo, istraga kriminalističke policije PU Bor ukazuje da se sve odigralo 26. marta oko 13:52 časova, odnosno svega sedam minuta nakon što je, prema prijavi majke, devojčica nestala.

 

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Republika.rs.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ika

05.04.2024 20:39

Oboje su krivi. Suvozač je mračna tajna potom ugušio nevino dete. Priznao krivicu, zakopao dete pa premestio. U prvoj izjavi rekao da se ne seća gde su ga zakopali. Laž. Logično. Zna taj više i svega se seća. Hladnokrvno ubio, posmatrao kuda kreću istrage. Pa premestio tamo gde. Nije traženo. Svako groblje moraće da se istraži. A ubicu mučiti doživotno. Tuga za roditelje. Sto pre da se sazna, jer narod vredja druge, i pljuje majku užasno. Kakav je to narod. Divim se policiji, i znam da ce uspeti da reši i ovu misteriju.

Ruski metod

05.04.2024 22:51

@Ika - Zakopcati ga na akumulator zicom da se sjeti