"HOĆU DA JE GRLIM I LJUBIM"! Deda male Danke ČUPA KOSU S GLAVE, ne može da dođe sebi od tuge!

Autor:

Hronika

04.04.2024

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Punih 10 dana tragalo se za Dankom ilić koja je nestala u Banjskom polju kod Bora.

"HOĆU DA JE GRLIM I LJUBIM"! Deda male Danke ČUPA KOSU S GLAVE, ne može da dođe sebi od tuge!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Društvene mreže

Srđan Janković iz sela Luka i Dejan Dragijević iz sela Zlot su uhapšeni zbog sumnje da su odgovorni za smrt Danke Ilić. Janković se tereti da je upravljao službenim vozilom JKP Vodovod u trenutku kada je, navodno, nehotice udario dvogodišnju devojčicu na Banjskom putu, dok je Dragijević bio s njim.

Istraga kriminalističke policije PU Bor ukazuje da se sve odigralo 26. marta oko 13:52 časova, odnosno svega sedam minuta nakon što je, prema prijavi majke, devojčica nestala.

Prema našim saznanjima, dete je udareno automobilom, a potom su je ubice udavile, ubacile u gepek i odneli telo na deponiju gde su je navodno zakopali.

Porodica male Danke skrhana je bolom nakon saznanja da je mala Danka mrtva.

- Deda čupa kosu s glave, ne zna šta ga je snašlo! Samo ponavlja: "Hoću da je grlim i ljubim" - kaže naš izvor koji ne može da zadrži suze dok priča.

Inače, deda Časlav Dragomirović ranije je za medije uspeo samo da izusti da je van sebe.

- Ne znam ništa zvanično, ja sam van sebe, ne znam ni gdje mi je kćerka. Ne javlja mi se, čekam samo zvanične vijesti, ne mogu da povjerujem dok mi ne kažu kako jeste, potpuno sam van sebe - rekao je kroz suze deda ubijene djevojčice za Kurir.

Ubicama određen pritvor

Tužilaštvo u Zaječaru se oglasilo i saopštilo da je Srđanu Jankoviću i Dejanu Dragijeviću određeno zadržavanje, kao i da se prikupljaju dokazi za vođenje krivičnog postupka.

- Dana 04.04.2024. godine, u 7 časova, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru, PU u Boru odredila je zadržavanje J. S. (1974) iz sela Luka i D. D. (1974) iz sela Zlot, zbog postojanja osnova sumnje da su dana 26.03.2024. godine lišili života dete Danku Ilić (2022), te da su time, kao saizvršioci, počinili krivično delo teško ubistvo iz čl. 114. st. 1. tač. 9. KZ u vezi čl.33 KZ.

Više javno tužilaštvo u Zaječaru preduzima mere na pribavljanju i obezbeđenju dokaza potrebnih za vođenje krivičnog postupka protiv osumnjičenih za navedeno krivično delo, a o daljem toku postupka javnost će biti blagovremeno obaveštena - navodi se u saopštenju.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading