DANKINA UJNA JEDNOM REČENICOM RAZBESNELA CELU SRBIJU! Nikome ovo nije jasno - "KAKO TO MISLITE?!" (FOTO)

Autor:

Hronika

03.04.2024

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za Dankom se u Srbiji i Austriji traga blizu 9 dana.

DANKINA UJNA JEDNOM REČENICOM RAZBESNELA CELU SRBIJU! Nikome ovo nije jasno - "KAKO TO MISLITE?!" (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić, Facebook, drustvene mreze

Danka Ilić, koja ima skoro dve godine, nestala je 26. marta u Banjskom Polju kod Bora i od tada joj se gubi svaki trag. Za njom je raspisana čak i Interpolova poternica, a u međuvremenu pojedini članovi njene porodice šokiraju javnost. Među njima je i Dankina ujna, Jovana Dragomirović, koja je veoma aktivna na društvenim mrežama i svojim objavama izaziva bes kod ostalih korisnika.

Na društvenoj mreži "Fejsbuk" objavljen je i komentar Dankine ujne prvog dana potrage za nestalom devojčicom. Dok su mnogi delili objave o nestanku devojčice i naglašavali važnost brze reakcije kako bi se dete pronašlo, porodica majke devojčice, porodica Dragomirović, iznenadila je javnost obustavivši potragu na neko vreme.

U moru poruka na Fejsbuku, ujna Jovana je napisala da će se potraga nastaviti kasnije ukoliko se dete ne pronađe do kraja dana. Ova situacija izazvala je kontroverze i zaprepašćenje kod mnogih korisnika društvenih mreža.

Ako se dete ne nađe, od 06h krećemo ponovo sa potragom - napisala je ona.

Foto: Tanjug/MUP

Danka Ilić i Jovana Dragomirović

To je izazvalo opšti bes i revolt među ostalim korisnicima, koji nisu mogli da veruju da porodica može da obustavi potragu za nestalim detetom od nepune dve godine čak i na kratko vreme!

Podsetimo, dvogodišnja Danka Ilić nestala je u utorak, 26. marta ove godine u mestu Banjsko Polje nadomak Bora. Ovaj slučaj je privukao pažnju Srbije, regiona, ali i celog kontinenta, s obzirom da se u okolini gde se tvrdi da je devojčica sama odlutala ne nalaze nikakvi tragovi koji bi ukazali na to da je devojčica bila tu.

Nestanak devojčice takođe je privukao veliku pažnju medija, jer je zbog Danke prvi put u Srbiji aktiviran sistem "Pronađi me", po uzoru na američki "Amber Alert".

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading