KOSTA OTKRIO ŠTA GA MUČI: Zanima ga samo gde je OVO i šta se sa tim dešava!

Autor:

Hronika

21.01.2024

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svoj monstruozni plan vešto je prikrivao u svojoj sobi i planirao masakr.

KOSTA OTKRIO ŠTA GA MUČI: Zanima ga samo gde je OVO i šta se sa tim dešava!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Nikola Mutić

Kosta Kecmanović

Dečaku-ubici Kosti Kecmanoviću koji je 3. maja počinio stravičan masakr, bilo je potrebno oko 120 sekundi da upuca 16 osoba, da za to vreme promeni šaržere, iskoči kroz prozor i pozove policiju. 

Prema informacijama iz istrage, on se mesecima unazad pripremao i istraživao na kompjuteru i mobilnom telefonu kako da što bolje izvede ono što je naumio.

Svoj monstruozni plan vešto je prikrivao u svojoj sobi, gde je umesto igranja igrica, za koje je inače koristio kompjuter, mesecima unazad pripremao i istraživao kako da što bolje izvede ono što je naumio.

Kako navodi sagovornik za Republiku, upravo je računar ono o čemu najviše razmišlja.

- Kosta se zanima za svoj kompjuter. Pita se da li se i dalje nalazi u policiji i na veštačenju ili je vraćen njegovoj porodici. Takođe ga brine šta će biti sa njegovim igricama - objašnjava izvor iz istrage. 

On dodaje da je Kosta više puta pokušao da traži od nadležnih organa da mu dozvole da igra igrice.

Iskazuje nervozu i rečima i pokretima, sve češće zapitkuje i zahteva. Ali uvek se sve vrti oko njega i sva pitanja koja postavlja vezana su isključivo za njega i njegov komfor. Njegova nervoza nije povezana sa bilo kakvim kajanjem zbog masovnog ubistva, već ga samo zanima samo on sam i kako da najlakše prekrati sebi vreme - kaže izvor.

Da podsetimo, jeziv zločin se dogodio 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, kada je dečak Kosta Kecmanović uleteo naoružan u zgradu u 8.40 sati. Sa vrata škole je upucao radnika obezbeđenja Dragana Vlahovića, koji je ubrzo podlegao povredama. Dečak se onda ustremio na tri učenice koje je ubio.

Krvavi pir Kosta je nastavio u kabinetu istorije gde je čas imalo njegovo odeljenje VII/2. Ranio je nastavnicu istorije Tatjanu Stevanović, a onda je otvorio vatru na drugove. Ubio je u prvi mah petoro učenika, a šestoro ranio.

Na nesreću, još jedna učenica OŠ "Vladislav Ribnikar" je nakon 12 dana borbe podlegla povredama, čime je broj žrtava povećan na deset. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (5)

Loading
Tanja

21.01.2024 17:39

Ne pokazuje kajanje,odgovornost, ko i roditelji ,ponašaju se isto..Najmlađeg masovnog ubicu na svetu ne zanima što nam je decu poubijao,on gleda sebe ,da li je popularan...majka letos na more krenula ,renovira stan,besramno i dalje radi u prosveti, otac se ne oseća odgovornim što nam je njegovim oružjem od kuće donetim u školu na času decu i čika Dragana poubijao njenog najmlađi masovni ubica na svetu. Oni samo hoće da izvrdaju i što pre pobegnu u London ili na Havaje.

Odgovori 17 11
Ron

21.01.2024 18:32

@Tanja - Niste umorni od pisanja iste stvari svaki put?

Odgovori 18 20
Mira

21.01.2024 19:30

@Ron - I treba isto da pise svaki put! Jer ljudi brzo zaboravljaju. Ne sme da se zaboravi ko i kako je oterao nasu decu i Dragana u smrt, ko je zavio roditelje, rodbinu, prijatelje i celu naciju u crno.

Odgovori 29 7
Šu šu

21.01.2024 23:09

@Mira - Mira@ samo sto je ona opsednuta Miljanom! A i Londonom i Havajima!

Odgovori 10 7